0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (1,407 puan) tarafından
Kızlar kızımda düz taban var zannedersem ortopediye randevu aldım yarın götürücem bende düz tabanım ama 1 yaşına basar basmaz yürümüşüm kızım neden böyleki içim içimi yiyor tembellik biraz var kendisinde ayakta düz duruyor ama adım atmaya çok korkuyor ağlıyor hemen napmam lazım bunun için ayrıyeten tüm vitaminlerini hala kullanıyor b12 d vitamini hala kullanıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gerekeni yapmışsın zaten randevu alarak
(1,407 puan) tarafından
Evet canım inşallah birşey çıkmazdq
-Reklam-
0 oy
(1,988 puan) tarafından
3 yaşa kadar düz taban olmalari normalmiş doktor öyle söyledi bazı doktorlar hep yanlış yönlendirme yapıyor ortopedi ayakkabısını veriyor demişti çok doğru banada öyle söylediler bende aldım hata ettim düz ayakka j devam ettik benimde oğlum 2.yasinda.yavas yavaş ovallik basladi 
(1,407 puan) tarafından
Gerçekten mi röntgen falan istedimi. Peki
(1,988 puan) tarafından
Yoooo röntgeniik birşey görmedi yürüyüşünde benimde içine basıyor düz taban doğmuşum ben eşimde düz taban hatta genetik dedi öyle olmasına genede içiniz rahat etsin ortopediye çıkartın derim uzman çocuk doktora degilde
0 oy
(7,375 puan) tarafından
18 aya kadar süresi var ama rendavunu almışsın zaten tebbir amacli 
(1,407 puan) tarafından
Nolur nolmaz canım ya ben elimden geleni yapayım da yürüsün pıtır pıtır gözümün önünde bende göreyim milletinki ne güzel yürüyor içim gidiyor
(7,375 puan) tarafından
Sen tebir amaçlı götür bir şeyi yoksa yürür merak etme canım
(1,407 puan) tarafından
Sağol canım benim inşallah birşey yoktur da geç yürüsün razıyım ben
(7,375 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Sürekli kucakta filan tutuyorsanız öyle de alışkanlık yapmış olabilir. Mesela önüne oyuncak ya da ne bileyim bir meyve koy. Kaldır ayağa. Yavaş yavaş adım atması için ilerlet ama çok uzağa değil. Eli değsin ama tutamasın gibi.

Randevu alarak da iyi yapmışsın. Bir bakılır, için rahat eder hiç olmazsa. 
(1,407 puan) tarafından
Canım kanepeden bile inip çıkıyor her haltı biliyor örümceği yürüyerek götürmeli yürüteç neler aldım varya yürüteçi elinle tut diyorum tutuyor adım 1 2 atıyor sonra bitti sıkılıp atıyor ya da ağlıyo
(8,028 puan) tarafından
Yürüteç bilindiğinin aksine geç yürümeye sebep olurmuş. Ayrıca zararlı da. Ben kullanmadım hiç
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bacım 18e kadar yolu var doktor öyle demişti bize benim kız 17.5aylik yürüdü hatta duzgun ne kalkabiliyordu ne emekleyebiliyirdu yuvarlana yuvarlana gidiyordu her yere hiç oburlerine düşmedi bı anda kalkiverdi
(1,407 puan) tarafından
Canım bizimki maşallah her haltı biliyor kanepeden inmeyi çıkmayı ama bi yürütemedim karşısına istediği şeyleri koyuyorum gelmiyo örümcek aldım binmedi 2 ay önce elle sürülen yürüteç aldım elini atıyor 1 2 adım  sonra ağlıyor ya da hemen emeklemeye devam tembellikte var gibi
(4,589 puan) tarafından
Korkuyordum belki canım azz destekleyin babayla biz eşim izne çıktığında birer uca geçtik sana koş bana koş ablaya koş.derken bı baktık pıtır pıtır geziyr oda gezer
0 oy
tarafından
Benm kızım hiç emeklemedi 18. Ayında direk yürüdü canm yürür merak etme ortapediye randevuda almışsn zaten 
(1,407 puan) tarafından
İnşallah canım ya bizimki çok geç emekledi heralde çok geçte yürüyecek bana öyle geliyor
tarafından
Benmki hiç emeklemedi canm 2.5 yaşında şuan emekliyo :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yas.min (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.
8 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,849 cevap

36,609 kullanıcı

...