Kizlar bugün ilk gün . Komple bezi çıkardım. Teyzemler bezi bı kereden çıkar dediler . Normalde tuvalete gidelim uf yapacam diyodu . Bugün başlayayım dedim . Allah'ım yok 10 kere gittik yapmıyor. Sürekli pantolona yapmış 6-7 pantolon yıkadım sabahtan beri. Kizlar öğlen uykusunda da yaptı altina hazır değil mi . Sürekli söylüyorum annecim uf gelse söyle tuvalette yapalım diye . Yokkkk.
Tatlim kendin de hazir degilsin konusmandan anladigim uzere. Bebegin de demeekki daha hazir degil. Oncelikle alistirrmma asamasinda sakin sabirli ve her turlu seye hazirlikli olmalisin. Kacirabilir tutamayabilir veya yaptiktan sonra soyleyebilir. Biz 2 kez denedik olmadi ustune gitmedik sonra kendisi soyledi masallah diyin lütfen o gun kendiliginsen soyledi ve o gunden beri hem gece hem gunduz bezi biraktik cok sukur hic kacirmadi daha 1 kez bile.
Sakin ol dostum hepimiz o yoldan geçtik ne döşek yıkadım ne yataklar nevresimler attım üç çocuk büyüdü ama gel bana sor bak akillanmadim dördüncüyu doguracam o yüzden gayet normal sabırlı ol emin ol bikac gün sonra kendiliğinden yapacak öğrenecek evde batarsa batsın yapacak bişey yok çocuklarımızın canı sağolsun.
1,498,184 soru
24,473,237 cevap
355,293 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın