Çektirme sakın. Umarım sorunu çözmüş ve iyisindir. Şahsen ben böyle bi hatayı yaptım bi kere ve defalarca aldattı. Son şans boşanma davasini oğlum için geri çektim.. yoksa sürünürdü... 2 sene oldu nerdeyse barışalım demicem, ama şans verip gözlemliyorun... ve şuan yine çekmemi istiyor. Çektirmicem. Isterse sonu tartışma olsun hiç umrumda değil. Bunun gibi insanlar ya kendileri yer parayı yada onları tatmin ettiğini sanan "kadin" diyorum kibarca o şahıslara. Sonra kendi ellerine para geçince, sen parasız olunca beş kuruş para vermezler. O şekilde yaşarsın. Kaç senedir peş peşe hergun haberler de kadın cinayetleri/şiddet/taciz gibi sayamadığım bir çok şey yaşanıyor. Erkekler bunu yapanlar bi ceza alıp çıkıp yine elini kolunu sallayarak dolaşıyorlar birşey olmamışcasına... malesef hala bunun önüne geçilmiyor. Bu yüzden mi doğup hayata geliyoruz. Bu yüzden mi emeklerimizi, senelerimizi ve bi hiç uğruna yaşıyoruz. Bunları yaşamak için mi?
Ben sana sadece tavsiye vericem... fikrim çektirme, ama kendi hayatını da tehlikeye atacak şekilde onunla konuşma. Bunu gizlice bildir gerekli yerlere. Ve kendini koruma altına al. Iki üç gün çekmedin diye küfür kötü söz yerine başka şeylere kalkışır Allah korusun. Yine sen başbaşa onla oluyorsun. Burdan biz yazarak anca sana tavsiye fikir verebiliyoruz. Bu yüzden kendi can sağlığın güvenliğin her zaman ilk gelir. Belli etme ve önlemlerini al. Hep bi adım hazırda ol. Ben bunları yaşadım. Şuan (Polis) korkusundan bana karşı eski şiddetli davranışları sergileyemez.
Tek bi hatasına bakarım bununda farkında değil. Bu yüzden kendine hep güven ve asla korkma, kendinle çocuğun için yaşa ve hayatına bak. Böyle insanlardan ne yazık ki zarardan başka birşey gelmiyor..