Kızlar sıkıntıdayız arabayı satmaya kadar geldi durum. Bizde hafta sonu annemlere gelecektik. Kaynanam başladı karşıya git gelde merdivenleri yaptır. Arabayı satınca para geliyor ya
Ya abi git kocan hem emekli hem çalışıyor 3 yerden kira daha oğlum da oğlum. Evlenirken eşya aldılar eşim ödedi evimiz yapılırken eşime odettiler sözde kendileri ödeyecekti. Eşimde sinirlendi. Emre yapsın dedi kaynimdan ötürü. Bana gelince hazır eve oturmak yok dedin dedi aynısini emreye de söyle dedi. Emre küçük
Dedi bende küçüktum arkadaşlarım tavuk doner yerken ben sımit yiyip tüm para mi size veriyordum dedi diğer kardeşlerim niye yapmıyor
Bana söz geçirmeye çalışıyorsun ,onların önünü niye alamıyorsun dedi
Birde yola cikcz hem.laf sokuyor kendince hem sürat beş karış insanın canını sıkmaya ne gerek var..?
Insana dalga geçer gibi merdivenleri yaptırın diyor. Merdivenler beton fayans ve korkuluk toplam beş kat eşim nsil yetişsin nasıl yapsın ya
Allah gözlerini doyursun yediler kocamı valla sınır stres hastası oldu iyice.
Haksızlığa hiç tahammül edemiyor eşim
30 bin verip kızımın keyfi burnunu yaptırıyorlar ama merdivene gelince para pulları yok.
Allah alsin onlardan hakkımızı yedikleri kadar yiyemesinler. Ben evladımdan kısıyorum kendimden kısıyorum aman eşim üzülmesin diye ama kaynanam burnunda getirmeye devam ediyor..