0 oy
336 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar daha önce sadece yapıp koymuştum hiç kızarmış koymadım şimdi daha kolay olsun diye kızarmış bir şekilde koyabilirmiyim koyan varmı aynı o anda kızarmış gibi oluyor mu 

6 Cevaplar

0 oy
(17,839 puan) tarafından
Kizartip değilde geçenlerde haşlayip koydum. Ben sevemedim ya. İçindeki kiymada donuyorya. Çikarinca mecburen tekrardan onunda çözülmesi için yüksek ısı lazım. Bence pişirmeden at. 
tarafından
Teşekkür ederim pişirmeden yaparım aslında da acaba kızarmış olurmu diye düşünmüştüm yapmam oyleyse
(3,929 puan) tarafından

Biz hep atıyoruz haşlayıp çıkarınca yine kaynar suya atıp öyle yiyoruz. Tadı değişmiyor. Ama herkes bir değil tabii kimi daha hassas buzluk konusunda eşimde buzluktan çıkan şeyleri yemeyi pek sevmiyor. 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bemim kayınvalidem yapar bana ama pişirmeden dondurur hiç pişmiş görmedim 
tarafından
Bende çiğden hep atarım ama bu sefer daha kolay olur diye düşünmüştüm öyleyse atmam ya çiğden koyarım yine
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Güzel olmuyo bayat oluyo.
tarafından
Teşekkür ederim öyle demişler her zamanki gibi çiğden atayım o zaman
(9,077 puan) tarafından
Bir kere misafir için yapıp kızartmıştık. Yemediler hiç çok kaldı. Buzluğa koyduk biz de. Çıkarıp ısıttık sonra ama hiç güzel olmadi
0 oy
(355 puan) tarafından

Evet canım istedi içli köfte yapımı zor mu

0 oy
tarafından

Tekrar kizartman lazim 

(7,758 puan) tarafından

Kız eski post

tarafından

Puhh 😂

0 oy
(28,684 puan) tarafından

İçli köfteyi ben hiç sevmiyorum ya

(7,758 puan) tarafından

Eski post 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 366 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
21 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 510 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.
24 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde gelbebegim (1,731 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,031 soru

24,485,749 cevap

357,307 kullanıcı

...