0 oy
227 göst.
Aile kategorisinde (58 puan) tarafından
Eşimle bosanacaktik neyse hallettik sorunumuzu aramizda bana birdaha asla kötü davranmayacağını beni çok sevdiğini söyledi gerçekten de öyle şuan çok şükür iyi değişim var yalnız ben memleketteyim o evde ben babamlardayken beni sürekli arıyordu şimdi onun ailesinin yanındayım ben arıyorum hep o kadar aramıyor gerçi şuan misafiri var kardeşi neyse diyorum hep dün gece beni aradı bende uyuyordum sonra uyuduğum söyledim tamam dedim kapattım benim uykum kaçtı onu aradım hani konuşuruz diye bana kitap okuyorum en heyecanlı yerinde aradın hadi uyu dedi çok şaşırdım eşim ama çokta çekindim bu hafta evime gecicem sizce ona nasıl davranayim onu aramak istemiyorum aramiyacagim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence abartılacak bir şey yok kırıldığını dile getir yeterli 
(58 puan) tarafından
Sürekli birşeyden ona dile getiriyorum güzelce artık yoruldum onu uyarmaktan ben mi abartiyorum anlamadım ki
tarafından
Kırılmakta haklısın ama bunun için tavır alman abartı olur gibi geldi :-) bende kitap okuyunca rahatsız edilmek istemiyorum kaptırıyorum kendimi :-):-):-)
-Reklam-
0 oy
(4,180 puan) tarafından
Bence kendine dert arama derim. Bunda bir şey yok. Normal samimiyetinle davran bi dengini getirince de buna kırıldıysan ya da ne hissettiysen anlat kocana 
(58 puan) tarafından
Ne bileyim sonuçta benim uykum yoktu biraz konuşup sonra kitap okuyabilirdi
(4,180 puan) tarafından
Eeee o da senle konuşmak istemiş uykum var demişsin az uykuna ara verip eşinle konuşaydın. Aynı şey. Sen abartıyorsun. Hiç büyütülecek bir şey değil emin ol
(58 puan) tarafından
Canım benle konussaydi konuşurdum o dedi uykun kaçmasın uyu diye bende tamam dedim
0 oy
tarafından
Kitap daha mı önemliymiş söyleyiş şekli kırıcı

Hayatım kitabım bitsin ararım dese ne olur yani 
0 oy
(1,199 puan) tarafından
Sen başta adama öyle yapmjsin oda alınabilir yani bunda ne var sende alinmisin olur böyle şeyler bişey olmamış gibi davran

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,595 göst.
1 Ocak 2021 Aile kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 311 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 488 göst.
+1 oy
25 cevap 1,133 göst.
4 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu