Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eş sorunu bitmiyor
+1
oy
165
göst.
2 Ağustos 2023
Diğer
kategorisinde
Begonvilllllll
(
56
puan)
tarafından
soruldu
Eşimle büyük tartışma yaşadık annemgili arayıp alın kızınızı elimden kaza çıkıcak dedi işteydi o an.annemgil geldi gitmedim bende. Sonra işten geldi yğne kavga ettik. Geldim annemgile bir haftadır burdayım 1.5 yaşında oğlum var herg0n oğlunu soruyor resüm istiyor daha öncede tartışıp ailenin yanında 3 hafta kaldım hiç oğlunu sorma meraklısı değildi. Bende bi kaç sormasına yanut verdim dün yine sordu cevap yazmadım hakakret ederek sormuş ben yine yazmadım aradı açmadım tekrar yazmış bende rahatsız etme beni dedim ve hakaret ağır küfürler etmeye başladı. Sonra engelledi. Bugünde kaldırmış engeli. Ben adam olsun tek evde burnu sürtsün istiyorum artık bunun o ne peşinde. Ailemşn yanında da huzur yok
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
2 Ağustos 2023
Cemrenin-Annesi
(
2,945
puan)
tarafından
cevaplandı
Belki dava açacaksa ondan yapiyordur iyi babayım ayaklarına. Ama eşler arasında ne olursa olsun çocuk farklı konu. Ben cevap verirdim sadece çocuk için.
2 Ağustos 2023
Begonvilllllll
(
56
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana hergğn çocuk sormaz normalde amacı ne bilmiyorum ben ona iki defa attım çocuğun resmini zaten. Bana at ağızlı yok kafamı attırma falan diyor böyle diyen bi adama ne diyimki ben
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
2 Ağustos 2023
TOSB!K
(
17,102
puan)
tarafından
cevaplandı
Esini en iyi sen tanırsın pişman olup olmadığını anlarsın ona göre hareket edersin canm aileni araması çok büyük bisey
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ağustos 2023
Doga_DVM
(
5,471
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu kadar şeye hala burnu sürtsün diyorsanız... Ne bileyim ya bana çok tuhaf geliyor.
2 Ağustos 2023
Begonvilllllll
(
56
puan)
tarafından
yorumlandı
Nsıl yani
2 Ağustos 2023
Doga_DVM
(
5,471
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani arıyor, gelin kızınızı alın diyor üstelik gitmiyorsun, hakaret falan. Yani ben o ilk aramada çeker gider davayı da açardım. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Öyle sayayım, söveyim sonra devam edeyim. Saygı bitmiş bi kere dikiş tutmaz artık
2 Ağustos 2023
Begonvilllllll
(
56
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğru diyorsunuz da ailemde babam sorunlu öyle konuşulgu gibi olmuyor herşey. Babam içen birisi içinde huzursuzluk çıkaran birisi
2 Ağustos 2023
Doga_DVM
(
5,471
puan)
tarafından
yorumlandı
Bebeğiniz büyümüş anneniz bakmaz mı siz çalışsanız?
2 Ağustos 2023
Begonvilllllll
(
56
puan)
tarafından
yorumlandı
Annem şu aralar iyi değil kendine güvenemşyor tansiyon ve kolesterol var o yüzden biraz daha büyümesi lazım
2 Ağustos 2023
Doga_DVM
(
5,471
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani tansiyondan kolesterol den ne olacak. İlaç kullanıyorsa, diyet yapıyorsa hiçbirşey olmaz. Bi zahmet kızı ve torunu için dikkat ediversin. Şimdi önceki postunu da okudum. Yani hakareti de geçtim darp da varmış. Daha mı iyi öyle. Böyle bir evliliği sürmeye çalışarak çocuğunuza kötülük ediyorsunuz inanın bana
2 Ağustos 2023
Begonvilllllll
(
56
puan)
tarafından
yorumlandı
Annem yere yığılıp kalıyor canım öyle kolay değil babam var zaten sorunlu. evet darpta oldu üzerine gidince oluyor annemgilde huzurum çok yok çocugum az büyüsün çalışmak istiyorum zaten. Ama eşimi hee defasında affettim burnu iyice bi sürtsün istiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
433
göst.