0 oy
54 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (782 puan) tarafından
3 Ağustos da gece bi anda ateşlendi 39 gördük bi anda ateş düşürücü verip acile götürdük bişe yapmadılar sabah polikliniğe gidin dediler sabaha karşı gene ateş 39 oldu bu sefer fitil verdik geri doktora götürdüğümüzde boğazda enfeksiyon var denildi antibiyotiğe başladık gece gene ateşi 39 oldu fitil şurup derken düşürdük bi şekilde şimdi gene ateşi 39 oldu şurup verdim  daha düşmedi ilk defa inatçı ateşle ve 39 dereceyle karşı karşıyayım bu kadarı normal mi enfeksiyon da böle mi oluyor 

4 Cevaplar

0 oy
(782 puan) tarafından
Başına gelen yok mu 
-Reklam-
0 oy
(14,125 puan) tarafından
4 yasinda oglum cok sk oluyor inatci bir ates oluyor bbirkac gun suruyor hatta dun gece yine ateslendi suan da da var atesi 38.6 bogazi kizarmis
(782 puan) tarafından
İlk defa başıma gelince korktum yaşadığım şehirde devlet hastanesinde doğru düzgün ilgi yok doğru düzgün bakmıyolar bile
(14,125 puan) tarafından
Malesef bizimde gidiyoruz serum takiyorlar bir seye yaramiyor ilerlerse suruplarla da dusmuyor atesi mecbur kalinca ozele gidiuoruz bir serumla dusuyor
0 oy
tarafından
Dün gece bizde de aniden başladı birden ateş başka bir semptom yok diye doktor geri gönderdi şurup kullan dedi dönüşümlü

Havuza sokuyorum ateşi çıkınca 37.5 düşüyor bir çıkıyor 10 dk sonra yine 38.5 dün 6 dan beri böyle artık ne yapacağımı şaşırdım antibiyotik bile vermedi 1 yaşında kızım diş dedi gönderdi 
(782 puan) tarafından
Boğazında kızarıklık var denildi antibiyotik verdi
0 oy
tarafından
Canım antibiyotigi tam on güne tamamliyormusun
tarafından
Bide tam saati saatine dozuna goremi veriyosun
(782 puan) tarafından
Bizim kullandığımız antibiyotik 3 günlük tedavi uygulanıyor bu sefer 5 gün kullancakmışız bu sefer evet 24 saatte 5 ml veriyorum doktor böyle söyledi
tarafından
Anladım canım geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,312 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 110 göst.
9 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Kalbimmm (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde SL (1,125 puan) tarafından soruldu