Ya biliyosnz doğum yaptım 10 gün oldu annem burda ama büyük oğluma ne desem kendi üstüne alıyor sen bana diyorsun diyor oğluna değil ya bı lafımı dinlemiyor yemiyor tuvalete giderken ustunu giyerken otururken vs vs vs yemek yerken asla ama asla bni kayde almıyor bnde kiziyorm sesimi yukseltince de annem başlıyor sen böyle yaptn sen öyle öğrettin snra da diyor sen ona değil lafın bana ben gidicem diyip durudu bnde gideceksen beni bahane etme git dedim ya yaptığı tek şey oğlumla ilgilenmek bide aksm ustu dışarı çıkarıyor biraz ben dersem kalkıp yemek yapıyor bı iş yap diyen yok şunu getiren r götür diyen yok ya rahat yatsın diye rahat etsin diye kork takla atiyorm herseyo.kenara birkaip ben çocuğuma kendi sözümü geçirmeye çalışınca başlıyor senin lafn bana kalkms babamı aramış bn gelecem bieltimi ayarla babam ağzına geleni sayıyor bana sesi geliyor TL'den ya ben bişi demedim diyorm ona alfimiz yok diyeom basliyor babam senin gbi evladımız yok diye ,,eşime dedim bak çağırma gelmesin kimseyi istemiyorm yanmda diye üst üste aradı gelin yanımıza diye şimdide annem böyle yapıyor benim alıngan olmam lazım Ken onlar boyle