0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (1,342 puan) tarafından
Aslında gönlüm kabin boy arabada ama ekonomik durum belli 1500 ayırabildim ikinci el ve ya normal bir baston araba mı alsam beklesem mi gelen ay biraz daha koyup iyi bir araba mı alsam gerçi gelen aya kadar zam gelir yine ama bilemedim

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zam gelir bence şimdi al 
(1,342 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir an önce al günden güne her şeye zam geliyor 
(1,342 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Bence bekle biraz daha ekleyip al :) iyi çıkmayabiliyor istisnalar olsa da  ucuzularin tekeri falan sıkıntılı olabiliyor 
(1,342 puan) tarafından
Oda doğru teşekkür ederim
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım ben nuna kabin boy almak istedim çünkü kardeşimden biliyorum çok sağlam üstüne 69 kilo benn oturuyorum taşıyor dolar euro yüzünden TR de satışı yok ( istediğim modelin) dolaptan ikinci el aldım 1.100 tl verdip şansıma da korona zamanı almışlsr hiç binmemiş bebekleri öylece duruyordu kutulu yani çıkıyor öyle güzel ürünler 
(1,342 puan) tarafından
Kuzum ben o marka buldum dolapta bir resmini atıyım da bak olur mu güzelse alayım bende
(1,342 puan) tarafından
Attım canım bakabilir misin yorumlara
(2,203 puan) tarafından
Bakıyoeuö canım
0 oy
(11,205 puan) tarafından
Bizimde travel sistem bebek arabamız kırılmıştı bebeğim de henüz 4 aylık çok sıkı tı çektim yenisini almak o kaşar zorki geçen ay 3 bin olan bebek arabası bu ay 5 bin görünce şok geçirdim markadan parça istettik Allahtan becerdik de yaptık 
(1,342 puan) tarafından
Çok şükür hallolmus kuzum benim bebegimde 9 aylık kanguru ile halletmeye çalışıyorum ama zor oluyor
(11,205 puan) tarafından
Allah kolaylık versin çok zor kanguru ile baya büyümüş
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Gelecek aya kalırsan yandık zam üstüne zam canım bir telefon sordum adam geçen aya göre 2 kat zamlandı dedi basit bir örnek
(1,342 puan) tarafından
Doğrudur kuzum ya her şey çok pahalaniyor dur diyen yok
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Eger bebek arabasina suan col ihtiyaciniz varsa ornegin disariya cikiyorsaniz hastane market vb isleriniz oluyorsa simdi alman8zi tavsiye ederim. Ama nadiren cikiyorsaniz zorunlu degilse 1 ay daha bekleyebilirsinjz.
(1,342 puan) tarafından
Bebeğim 9 aylık kanguru ile halletmeye çalışıyorum işlerimi zor oluyor açıkçası o yüzden pek çıkasım gelmiyor
0 oy
(1,342 puan) tarafından

image

1300 diyorlar ön barı yokmuş 
(2,203 puan) tarafından
Aynen canım benimki de bunun aynısı siyahı ön tentesi komple kapanıyor
(2,203 puan) tarafından
Ki bence ön bar saçma bir sistem sadece pislik topluyor o kadar zaten 5 noktalı emniyet kemeri var ve çok sağlam ben bile iki elimle basıp açıyorum bir çocuğun açamayacağı şey

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 296 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
2 cevap 334 göst.

405,742 soru

12,159,052 cevap