+1 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,510 puan) tarafından
3 gün oldu ateş düşmüyor 2 gece hastanede düşürdük şimdi yine yükselmeye başladı ve fışkırarak kustu çok kötü kokulu ne yapabilirim bilmiyorum var mı öneriniz çok yoruldum ☹️bebeğim iyilesssin artik

4 Cevaplar

0 oy
(7,375 puan) tarafından
Bizimkide ateşli nöbetteyim valla salgın varmış dönüşümlü olarak dolven verdin mi canım antibiyotik başladıysa 3 günden sonra etki ediyor 
(1,510 puan) tarafından
Verdim şimdi fışkırarak kustu birdaha calpol verdim yükselmeye başladı yine şaşırdım kaldım ya
(7,375 puan) tarafından
Canım ateşi kaçı buluyir 40 falen mi duşa şok acilede gitsen duşa sok diyorlar bide ilaç veriyorlar olmadı mecbur tekrar götür çok yüksek se atesi serum verirler dusuruler hem de rahatlar
(1,510 puan) tarafından
Sabah randevu aldım yine 39.8 leri gördük banyo yaptırıyorum 10 dk sonra tekrar yükseliyor ☹️
(7,375 puan) tarafından
Kötüyse bekleme serumla indirimler ateşini hem dahatlar acilde bizimde bir ara 40.8 leri buluyordu hemen serum taktılar sonra rahat ettik
(1,510 puan) tarafından
Yani düşmüştü şuan 37.6 yükselişte calpol verdim bekliyorum bakalım ne zormuş bu ateş 13 aylık ilk defa böyle oldu
(7,375 puan) tarafından
Evet canım zor.oluyir benim kızımın da yumsek gribsel bir hastalığa yakalanmış ilaçlarınida yarın alacaz yetisemedik eczaneye mecbur nöbete devam bide 2 hafta sürecek mis bizimkinin ateşi bide öksürüyor balgamlı kusacak gibi
(1,510 puan) tarafından
Oy kuzum Rabbim sifalarini versin bin şükür Rabbime bizde öyle öksürme ishal balgam yok sadece ateş anlamadım ne bu kadar ya
(7,375 puan) tarafından
Boğaz enfeksiyonudur çocuklarda çok lense ediyor
(1,510 puan) tarafından
Yüzü şiş uyandı lenf bezi iltihabı olmuş kabakulagada çok benziyor dedi anlamadım ki ne bi
(7,375 puan) tarafından
Bizimkiin de grip değil ama gripsel bir hastalikmis vücudunda kırmızı nokta nokta bir seyler çıktı ateş ishal iki hafta sürecek dedi bir de bu ne bizde anlamadik
(1,510 puan) tarafından
Allah sifalarini versi Yarabbim ya
(7,375 puan) tarafından
Bizimkide 33 aylık
(13,529 puan) tarafından
İpek çok geçmiş olsun canım nasıl prenses şimdi
Bizde az önce acıldan geldık yarın özele gmturecem
(1,510 puan) tarafından
Şirin senin kızda mi hasta ZelihaAytac ben
(7,375 puan) tarafından
Valla canım durum fena ateşi çıkıyor sayiklayarak uyandı dolven verdim biraz indirmis şimdi öksürüğü fena kusturacak gibi sabahta spiral cikcak rendavu var ne yapacam bilmiyorum
(13,529 puan) tarafından
Canım nasılsın? Evet uy.uz bulaştı geçmedi el ayak hastalığı çıktı iki tane dişi de çıkıyor bugün götürdük acıla gaz sıkışması olmuş lavman yaptılar boğazları yara el ayak hastalığından sekiz saattir su bile içmedi kan şekeri düşük çiktı serum taktılar
Hepsini üst üste yaşıyor garibim
Sizede çok geçmiş olsun canım
ipek inşallah sakinler duşer ateş da çok geçmiş olsun
(7,375 puan) tarafından
Saolsin canım sana da çok geçmiş olsun vucundada kizariklar çıktı kasıyor bide 2 hafta sürecek dedi şaşırdım kaldım ya ne yapacaz bilmiyorum
(1,510 puan) tarafından
Ayy nedir bu miniklerimizin ceektikleri ya şimdi 38.6 oldu calpol vereli 1 saat oldu fitil taksam mı acaba ya
(7,375 puan) tarafından
Bizimkide yeni 37 bucuga indi dolven daha kuvvetli canım evde dolven bulundur
(1,510 puan) tarafından
Var dönüşümlü veriyorum sıra calpol deydi ondan onu verdim
(7,375 puan) tarafından
Kız benimde midem ağrıyor valla ne yapacam bilmiyorum ben kusacam şimdi
(1,510 puan) tarafından
Çok üzülüyorum ya küçükler şu çektiklerini bak
(13,529 puan) tarafından
Hasta çocukların hepsine şifa versin kızlar hepimize kolay gelsin inşallah sabaha daha iyi olurlar ♥️
(7,375 puan) tarafından
Malesef canım elden bir şey gelmiyor bide sabah nasıl gidecem onu düşünüyorum inşallah uykuda kalmam sabah 8 de de rendavun var hastanede spiral cikcak
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun :(

(1,510 puan) tarafından
Allah razı olsun sağolun ☹️ 5 aylıkken covid olmuştu onda bile bu kadar ateşlenmesi bu kadar ateşle ilk defa karşılaştık ne yapicam bilmiyorum
tarafından
Benim kızım 2 hafta perişan oldu ateşten dolayı hiç birsey fayda etmiyordu her yolu denedim birde ishaldi altı pişik kafayı yemek uzereydim o derece durumu daha kötüye gidince hastaneye gittik serum yedi kendine geldi şükür olsa söylerdim be bacım :(
(1,510 puan) tarafından
Allah birdaha yaşatmasın inşallah bizimkide tez vakitte geçer ya ☹️
tarafından
Amin insallah sen modunu yüksek tut iyileşmesini bekle sen üzüldükce modun düşük olunca dahada uzun sürüyor dışarı çıkar hava alsın yürüyorsa yürüsün iyi gelecektir eminim
(1,510 puan) tarafından
Allah razı olsun sağolun ☹️
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Fitil kullan cnm o düşürüyor
(1,510 puan) tarafından
En çok korktuğum şey benimde teyzem küçükken geçirmiş beynine vurmuş engelli şuanda Rabbim birdaha yaşatmasın sizede çok zor çok
(1,537 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun ben çok korktuğumdan evde 3-4 çeşit ateş düşürücü var fitil var kesinlikle eksik etmem
(1,510 puan) tarafından
13 aylık ilk defa başıma geldi covid oldu onda bile bu kadar ateş yapmadı şaştım kaldim
(1,537 puan) tarafından
Azı dişi yada i t dişi çıkıyordur cnm benimki o aylarda idi havale geçirdiğinde 12-13 aylıktı şimdi 25 oldu Allahım uzun ömürler nasip etsin yavrucuklarımıza
(1,510 puan) tarafından
Amin amin olabilir valla bilmiyorum bende
0 oy
(1,271 puan) tarafından
 Geis olsun Benim oglumda hasta dpktora goturdum bogaz i kizarmis dedi carpol ve ibufort donusumlu olarak veriyorum bide antibiyotik yazdi şukur biraz dustu atesi  
(1,510 puan) tarafından
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bize yatış verdiler şimdi ☹️
(1,271 puan) tarafından
Tedekkurler canim sizede gecmisolsun Insallh  en kisa surede atlatir
(1,510 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
25 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ...... (841 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 447 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihaanne (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
11 Aralık 2022 Aile kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,048 puan) tarafından soruldu

404,244 soru

12,110,353 cevap

36,437 kullanıcı

...