0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından
uyku düzenine geç baslamis olsam da elimden geleni yapiyorum erken yatsin erken kalksin diye size söyle söyleyim bi yerde hata yapıyorsam söyleyin. sabah 8 de kaldırıyorum 11 de ilk uykusunu yaptıriyorum 1 saat en fazla bucuk saat uyur ikinci uykusunu 3 bucuk ta yaptiriyorum ya bi saat uyur yada yarim saat akşamda 8'den sonra gözlerini ovalamaya basliyor bende hemwm uyutmaya basliyorum uyumasina uyuyor en gec 10 da uyuyor gelin görün kü yarım saat bi saate geri kalkıyor uyutuyom yine kalkiyor sabaha kadar böyle ayakta zor duruyorum erken yatmasina hiç sevinmiyorum valla çünkü boşuna yatiyor sürekli üstüne kalkıyor ya karni tok gazı yok üstten diside sıkti odanin camı açık sıcakta degil niye böyle yapıyor anneler ALLAH rızasi icin yardimci olurmusunuz

3 Cevaplar

0 oy
(1,419 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğiniz
(450 puan) tarafından
eylül 19 unda 1 yasına giricek yani bu ayın 19 unda 11 aylik oluyor yanlisim yoksa tabi
-Reklam-
0 oy
(1,476 puan) tarafından
Canım hatırladım ben seni bir kaç gün önce de yazmıştın çok uyuyo akşam 10 10 buçuktan sabah 10 a kadar diye. Sürekli kalkiyosa dişlerindendir benim oğlan da geç uyur gece 10 dan sonra uyuturum dış dönemi sık sık uyanırdı sonraları iki üç kere uyanmaya başladı su içip tekrar yatıyo belki susuyoda olabilir. Sabah 8 de kendisi mi kalkiyo sen mi kaldiriyosun
(450 puan) tarafından
bi kere kendisi kalkmisti iki kere de ben odaya girdigim de sesemi kalkti artik gözlerini acmisti
(1,476 puan) tarafından
Geçici dönemdir canım diş olabilir su ver belkide susuyodur
(450 puan) tarafından
aksam yatirdiktan sonra geri kalktigin da meme vermedim bu sefer su verdim salladim uyudu ama sonra ki kalkmalarin da su verip yine sallamaya basladim kabul etmedi bende meme verdim yalandan emdi geri uyudu sabaha kadar kac kere kalkti hatirlamiyom bide dişleri üstten cikti rahatlayip uykusunun düzelmesi gerekmiyor mu
0 oy
tarafından

Bizimki de geç yatsa da sabahın köründe ayakta :D Neden yatmasndan bu kadar rahatsizsn kuzum 

(450 puan) tarafından
rahatsiz degilim ki yazımı dikkatli okursan anlarsin zaten erken yatiyo ama üstüne sürekli kalkiyor ve sabaha kadar devam ediyor bu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 201 göst.
0 oy
6 cevap 288 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 920 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
12 Şubat 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu