0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (4,990 puan) tarafından
Bir insan neden yalnız kalmak ister 

Biliyorum kişiye ve olaya göre değişir o yüzden hepinizin fikrini merak ettim 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kendini ,kesfetmeye yarayan bu halde de Rabbiyle arasindaki bağı kurmak icin en onemli firsat bence yalnizlik . Kendi kendine yeten ve kendi basina iken Rabbiyle irtibatta olan halk icinde de Hak'la olmaya baslar . Ve asil mutlulugunu icinde yasadigi icin dış etkenler kolay kolay o insani uzemez 
(4,990 puan) tarafından
Harika bir cevap çok haklısın ama amacın o olması gerekiyorki dediğin olsun bitanem
tarafından
Icten bir niyetle emin ol yaşıyorsun o hali . Söyle düşün bi her yalniz kaldiginda binbir dusunce icinde harap olmak var bir de kendini dinledigin Oturup okuyup dinleyip benligine gittiğin dua dua konustugun huzur zamanlari . Ben soyle dusunurum evet su an yanimda biri olsa bunu ablatabilirim belki sarılır aglariz falan ama ee ya sonra . Insan binbir pisman oluyor kime guvense . Ama rabbime anlatmak oyle mi sonunu bile bile dinliyor kurban oldugum... ve hic yuzume vurmuyor .sanki o an en degerlisi benmisim gibi hissettiriyor
. Ama ben Allahtan baska kimsenin degerlisi olamam gercek manada ..:))
-Reklam-
0 oy
(9,160 puan) tarafından
Beni sakinlestiriyor çok stresliyken etrafımda knusan insanları görmek istemiyorum kendi halimle kalmak istiyorum 
(4,990 puan) tarafından
O anda yanında hic kimsenin olmasını istemezmisin
(9,160 puan) tarafından
Yok moralim bozukken istemiyorum kimseyi yanlız kalmak istiyorum yani kimseyi istemiyorum
(4,990 puan) tarafından
Ama ben hayatımdaki en değerli insanın bana o anda iyi gelecegini düşünüyorum sence
(9,160 puan) tarafından
Konuya gore değişir abla
(4,990 puan) tarafından
Ağlamak istiyorsun sebepsiz yere sevdiğinin omuzunda ağlamak isteme, misin kuzum
0 oy
(7,692 puan) tarafından

Yanlızken sıfır stres bır bır konuşma yok herşeyine karışan yok ohhhh kafa rahat ama bi türlü yanlız kalamıyorum:D

(4,990 puan) tarafından
Bu cocuklarla zor yalnız kalırız Zaten de ☺️☺️
Misal öyle bir imkanin oldu hayatındaki en değerli kişi olsun istemezmisin yanında
(7,692 puan) tarafından
Sinirli isem istemem ama normal bir ruh halindeysem isterim :)
(4,990 puan) tarafından
Balım benim ☺️☺️evet gerginken bende istemem sadece kendimle kalmak isterim ama baskada yalnızlığımi bile sevdiğim insanla paylaşmak isterim
(7,692 puan) tarafından
Sevdiğin insanlar varsa etrafında ne güzel abla
(4,990 puan) tarafından
Çok şükür parmak sayısını geçmez ama ☺️☺️
Ağlamak istedin durduk yere yalnizmi yoksa sevdiğinin omuzumu
(7,692 puan) tarafından
Yanlız tabikide :)
(4,990 puan) tarafından
Fatmam bee sen duygusal degilsin galiba
(7,692 puan) tarafından
Aslında çok duygusalımdır ama sert gösteririm kendimi abla duygusalıgım kendıme sadece
0 oy
(4,814 puan) tarafından
Hayatına çok karısan varsa sunu yap bunu et ama yardımcı olan bı allahın kulu yoksa en iyisi yalnızlık dersın
(4,990 puan) tarafından
Öyle kişiler yoksa hersey yolundayken hiçbir sıkıntı yokken bunu istermisin
(4,814 puan) tarafından
Hayır istemem sevdııklerımı neden uzaklastırayım.
(4,990 puan) tarafından
Peki teşekkürler canım
0 oy
tarafından

İnsan denen yaratık her haltı konuşup her şeyi  karismayi kendine hak gördüğü için az bıt bıt rahat kafa. Kalabalık baş ağrısı yapıyor ruhum kaldırmıyor çığlık atası geliyor 

Birde sahtekar tavırlara asla tahammülüm yoktur 
(4,990 puan) tarafından
Tabiki helede böyle bir zamanda çok çok haklısın
Peki çok aşırı bunaldın ağlayacaksın yalnizmi sevdiğinin omuzumu
tarafından
Bir iki dostum olsun yeterli aglayacaksam onlarla ağlamak isterim. Yalnız ağlama da bana yük olur. Ne az ne çok. Sağlam bir iki insan yeterli. Ne çok yalnızlığa mahkum olmak nede fazla kalabalığa karışmak istemem.
0 oy
tarafından
Dinlenir insan ya. Ben severim ışığı kapatıp tek başına müzik dinlemek gibisi yok 
(4,990 puan) tarafından
Ağladığında peki
0 oy
(2,994 puan) tarafından
Oh ms kafa dinlemeye gerkrsiz kalabalik enerji sarfiyatina guzel gelir yalnizlik muthiskooo

Simdilik boyle ruh halindeyim
(2,994 puan) tarafından
Ben yalnizligi kafaya takma asamasini gectim bu isten zevk alma asamasindayim korkum o ki.bu duruma hepten aliscam :))
(4,990 puan) tarafından
Aman haa bence belli bir zaman sonra olumsuz etkiler bırakabilir üzerinde
(2,994 puan) tarafından
Ay suan kimsenin nazini miyazini cekmiyorm ne yapmak.istiyo cnm kafrde bisi mi icmek oglimu aliyprm.havyza mi gitmrk oglumla gexmek mi oglmla valla gerrksz naz niyaz cekmiyorm dwger verip sonradan kulagima dedikodum gelip emegime ve zamanima da uzulmuyorm.
(4,990 puan) tarafından
Seni çok yipratmislar anlaşılan ama hepten yalnızlıkta zor güzelim ya
(2,994 puan) tarafından
Suanlik modum bu yeni cevre edinmem gerekiyo hepsjnin kazigini yedim hep kotu gun dostu oldum kullandilar iyi gunlerinde kahkahalarinda beni unuttilar mutluluklarini baskalarkyla sikntilarini benle paylastilar istemiyorm hicbirjni
Hele akrabalarim kuzenim zor durumda cocugjn egitimi etkilenmesin diye 1 sene ucretsiz baktim okuluna goturdum getirdim aosyal haystimi kistim
Sonhc sswhre yerlssti yengemle ona ne kadar ozelimi anlatmissqm.hepsini aktarmis uc kurusluk sofralarina meze yapnislar
Baska kyzrnime maddi manevu yarfim yaptim isi duzeldi ilk isi benim dedikodumu yapma.pesine dstu
Helsjne hakkim zehir zikkim.olsn ben Allah rizasi icin yaptim fakat iyilik gordugunuz insana en azondan sevmesenizde saygi duyup hakkimda konusmama serefinde bulunsalardi bu kadarcik beklentiye girmem bile hakkim olmadi
0 oy
(1,419 puan) tarafından
Bazen insan sessizlik ister, kafa dinlemek dertlerden uzaklaşmak ister. O yüzden olsa gerekj
(4,990 puan) tarafından
Tabiki ben geceleri o yüzden seviyorum kışında çok severim cam kapı kapalı hava kapalı insanların sesi yok sadece kendinlesin bayılıyorum
Ama ağlamak istediğinde bir omuz istemezmisin
0 oy
tarafından
Ufacık olayda uzaklaşırım herkesten kafamı toplamak için sakın sessiz olunca iyi geliyor bana 
(4,990 puan) tarafından
Nasıl iyi geliyor canm acarmisin
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Bazen yalnız olup dinlenmek istiyorum sadece dinlenmek 
(4,990 puan) tarafından
Dinlenmek hepimizin hakkı kuzum doğrusun
Ama sorum farklı ağlamak istediğinde yalnizmi yoksa sevdiğinin omuzumu
(2,386 puan) tarafından
Eşim beni pek anlamaz. Ağlasam çok büyük derdin mi var ki ağlıyorsun der. Onun için yalnız sessiz sedasız daha iyi benim için
0 oy
tarafından
Ruha çok iyi geliyor . Sürekli yorgunluk ve stresli geçiyor günler o yüzden ben yanlız kalmak istiyorum. Çocuğa iki saat bakan olsa ama yok. İki gün çok istiyorum eve yakın bı otelde yanlız kalmayı jakuzi içinde oh mis gibi eşim baksa gidicem de sürekli onun lafını yapıyorum adama:D ama çalışıyor.
(4,990 puan) tarafından
Evet haklısın canm özelliklerde biz annelerin çok ihtiyacı var
Ama benim sorum şu duygusallaştın yalnizmi ağlamak istersin sevdiğinin omuzundami
tarafından
Kesinlikle tek başıma ağlamak isterim :D
0 oy
tarafından
Eskiden cok sevecegimi dusunur hep yalniz kalmak isterdim evlendim ailelerden uzaga geldim ilk bir yil oh be dedim nefes aldim ama sonra bana iyi gelmedigini anladim uzun sure yalnizlik zor
(4,990 puan) tarafından
Helede ailenden uzakta olmak tabiki zor o ayrı mesela duygusallaştın sevdiğin insanın omzuna başını koyup aglamakmi yoksa yalnız başına aglamakmi
tarafından
Bence sevdigin insanla olmak ya her ne olursa olsun teklik Rabbime mahsus bizleri cifter yaratmis
(4,990 puan) tarafından
Degilmi o anımında bile yanımda olsun isterim çünkü ben onunla iyiyim ☺️❤️
0 oy
tarafından
Bana mutluluk veriyor açıyorum film izliyorum müzik dinliyorum kitap okuyorum bazen gece beş e kadar uyumuyorum iki saatlik uykuyla duruyorum sırf gece yalnız kalıp kendime vakit ayirdigim için çok mutlu oluyorum
(4,990 puan) tarafından
Keyfi tabiki her insanın yalnız kalmaya ihtiyacı var ama duygusal açıdan düşün bian duygusallaştın değer verdiğin yanında olsa daha iyi degilmi
tarafından
Bilmiyorum kişiden kişiye degisir ben istemem yanımda iyice duygusal oluyorum zaten değer verdiğim kişi yanımda olsa o duygusallığa düşmem
0 oy
(17,101 puan) tarafından
Bende mesela bazen eşim oğlum uyusun kendim oturup kafa dinlemek isterim 
(4,990 puan) tarafından
Kafa dinlemek ayrı canım sebepsiz bunalimdasin ve yalnız mı kalmak istersin yoksa sevdiğin insanın yanında olmasinimi
0 oy
(827 puan) tarafından
Ben yalnızlığı çok severim hatta bağımlılık yaptı artık insanlarla yakınlaşmak istemiyorum kendime en iyi yine ben geliyorum daha iyi hissediyorum eşim ve çocuğum dışında kimseyle samimi olmuyorum en iyisi ya insanlarla mi ugrasicam yeter bu zamana kadar uğraştığım.. 
(4,990 puan) tarafından
Bende öyleyim artık bana iyi gelmeyen ve beni yoran insanlarla görüşmüyorum çok fazla
Peki duygusallastiginda eşini istermisin yaninda
(827 puan) tarafından
Yoo tam tersi o zamn daha çok yalnız kalmak istiyorum kapatıyorum kendimi odaya sakinlesene kadsr cikmiyorum ağlayıp rahatliyorum:)
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Kalabalik bi aile kuzen toplulugum var hepsini cok sever cokta eglenirim ama tek cocuk oldugum icin evde kendi icime donmeyi de ogrendim o yuzden. Genelde yardim almayi sevmem biseyi yapiyosam ben yaptim demeliyim yapamadiysam da ben yapamadim. Bi de kendimle vakit gecirmeyi severim. Kendime yemek ismarlamak ya da tatli biseyler sinemaya gitmek kendim alisverise gitmek en sevdigim sey kendi dogum gunumde kendime hediye almak... Yani belki kimsem olmasa sıkılırdım da benimki tercih oldugu icin rahatim. Arada sessizlesirim kimseyi goresim duyasim gelmez o surecte de kendimi resetlemis enerji yenilemis olurum. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 339 göst.
0 oy
10 cevap 481 göst.
26 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Mine.k (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 103 göst.
0 oy
7 cevap 106 göst.

405,912 soru

12,166,162 cevap