0 oy
85 göst.
Aile kategorisinde (642 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 19 haftalık oldu randevu almam lazım ama burturlu dusuremiyorum Zeynep Kamil de varmış birtek hep bakıyorum randevu yok ne yapicam şaşırdım gitmemde gerekiyor çünkü ilk gebeliğim sıkıntıliydi randevu dusurebilen varmı nasıl düşündünüz 

5 Cevaplar

0 oy
(1,571 puan) tarafından
neden erken haftalarda gıdıp kayıt actırıp haftanız 12 falanken randevu almıyorsunuz kı ayrıntılı randevusu erken alınmalı artık bunu bılmeyen yoktur diye dusunuyorum dırek hastaneden almıstım ben
(642 puan) tarafından
Hastaane vermiyor dediler 182 den almamız gerektiğini söyledi ben hiç bilmiyorum cevremdede kimse yaptırmıyor bu testleri doktorda bilgi vermedi kendim düştüm peşime ilk kizimdada birşey soylemediler doğru düzgün sorun yaşadım ayrıca takiplerini yaptirdigim hastane farklı ve o hastane bana çok uzak
(1,571 puan) tarafından
Anladım canım ben tedbırlıyım her konuda 3 farklı hastaneye gırıs actırmıstım hafta ilerleyince kabul etmiyorlar dıye hangısı denk gelırse ona alırım dıye dusunmustum oyle de oldu sorun yaşamadım ınsallah bulursun en kotu ozele kalırsın
(642 puan) tarafından
Doğumunu öyle planlıyorum nasip ilki riskli gebelikte ama bu ne olacak bilmiyorum insAllah sağlıklı bir şekilde ilerlicek herşey Rabbim herkese rahat gebelik ve doğum nasip etsin ❤️❤️
(1,571 puan) tarafından
amın canım ınsallah
-Reklam-
0 oy
(13,596 puan) tarafından
Ben gittim özele de muayenesine o yönlendirdı gün verdiler Çarşamba gideceğim 
(642 puan) tarafından
Devlet hastanesindemi olacak beni hastane yönlendirmesi 182 ara randevu al dediler sadece
(13,596 puan) tarafından
Devlete gidiyorum devlette yok özel hastaneye Dr randevusuna gittim o yönlendirdı
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Acaba hastaneyi arasanız ayrıntılı ultrason için randevu almak istiyorum deseniz 
(642 puan) tarafından
Olurmuki öyle pazartesi deneyeyim bir
(1,030 puan) tarafından
Yani bence denetim ben başka bir hastanede girdim özele gidiyordum ben doktor numara verdi hastanenin arayıp öyle aldım randevuyu a182de düşüremiyorsanız en iyisi bu şekil bence en azından bilgi de alırsınız
(642 puan) tarafından
Telefonda verseler keşke çok uzak denicem sagolun
0 oy
tarafından
Çok zor ben özelde yaptırdım canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (642 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde DefneSarya (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
15 Eylül 2023 Aile kategorisinde Myangell (642 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.

405,801 soru

12,161,087 cevap

36,606 kullanıcı

...