0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (744 puan) tarafından
Kızım 7 buçuk aylık saat 4te uyumaya götürdüm bugun rahatsızım zaten dedim azda ben uyuyum uyursa 2 saat uyumuşum gündüz uykusunu hiç sevmem sevmedim kararda var kendimi ***** gibi hissediyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(1,016 puan) tarafından
iki çocuk büyüttüm bir kez bile uyurlarken bı kestireyim diyemedim hep bebekleri uyurken uyuyanlara imrenirdim anca işimi yapardim evim hep duzenli olurdu bebekli ev gibi olmazdı.Simdi düşünüyorum da ne gerek varmış uyu işte...Ama uyuyamıyorum işte yapı meselesi...
(744 puan) tarafından
Benimde evim temizdir canım benim içime sinmez pis pis titizimdir normalde uyuyamam asla ama hastayım bugun biraz uykuda iyice slk etti
-Reklam-
0 oy
(5,149 puan) tarafından
Ogluma sarilip mis gibi uyuruz o da benle uyuyunca 2 3 saat uyur kendi uyuyunca en fazla 1 saat uyur :)
(744 puan) tarafından
Ohh ne güzel canım
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Ay benim gündüz hep uykum gelir ama işim asla bitmez bitse  bile yatamam kutluyum ben iki çocuk büyüttüm hiç gündüz uykusuna yatiripta kendim yatmadim 
(744 puan) tarafından
Uykumu alırım gece uykusunda bugun hastayım ama nedense halsizlik var
0 oy
(1,755 puan) tarafından

Uykucu biriyim oğlum doğdu ilk 16 ay bana uyku haram oldu ne gece ne gündüz uyutmadi hep iki üç saatlik uykuyla ayakta kaldım tam düzene girdi şimdi ikinciye hamileyim neredeyse yürürken bile uykuya dalacam çok uykum geliyor görümcem kız çocuğa hamile kalan öyle olur diyo ki kızım olacak bilmiyorum koca karı lafları.i yoksa kız çocuğu gerçekten uyku yapıyor mu ama uykudan kafam kalkmıyor :D

(1,755 puan) tarafından
Benimde öyle canım ama bu hamilelik uykusu narkoz uykusu gibi çok değişik :)))
tarafından
AAbende olduğum yerde uyuya kalıyorum hamileyim demirin annesi kız yoksa benimde mi kızım olcak
(1,755 puan) tarafından
Bilemiyorum canım ama görümcem öyle dedi doktora gittim gerçekten kız çıktı artık tutturdu mu yoksa koca karı lafımı ☺️
tarafından
Tat hayırlısi diyelim bakalim
(1,755 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım ❤️
0 oy
tarafından
Cok uyumak istyorum ama uyuyamyorum uyku problemim var 
0 oy
tarafından
Uyku mu o nasıl bişey biz 6 aydır duyuyoruz da bı karsilasamadik 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Kaylule yapmak sünnettir 
0 oy
tarafından
Uyuyorum onu uyunca saat kuruyorum o kalkmadan kalkıyorum sessizce kalan işlerime bakıyorum hem dinlenmiş oluyorum hemde bebeğim dinlenmiş oluyor hamileyim zaten istemsizce uyku basıyor 
0 oy
(12,708 puan) tarafından
Yok ben uyumam gündüz çünkü uyanınca iyice sersemleşiyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
10 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Arife.. (44 puan) tarafından soruldu