0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Kızlar birkaç gün önce yaptım normalde hemen çıkmayacak demişlerdi ama pazartesi yaptım bugün çarşamba hemen çıkmış normalde 15 gün dediler ama şaşırdım sizce ne var yani ciddi bir şeyim var mı

4 Cevaplar

+1 oy
(5,471 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Geldim canım. Şimdi anlatarak açıklayayım. Midenin birkaç bölümü var. Mide ve yemek borusunun bağlandığı yer kardia, midenin üst kısmı fundus, daha aşağısı gövdesi diyebileceğimiz yer korpus ve midenin en altı ince bağırsak ile birleştiği yer pylor. Özefagus da yemek borun. Yemek borun normal izlenmiş. Mide kapısı güzel. Tam oturuyormuş. Yalnız midenin üst kısmında birkaç tane yumru şeklinde lezyon gözlenmiş. Bunlardan da örnek alınmış. Korpus biraz ödemliymiş ama çok da sorun değil o. Pylor ve mukozası da iyiymiş. Tanı olarak da pangastrit girilmiş. Bu mide zarı iltihabıdır. Akut gastritler sonucu kronikleşmiş hali. Güzel bir diyet ve ilaçla çözülür. Diğer girilen tanı da lezyonlar. Zaten onlar da biyopsi ile belli olur. Lakin birşey çıkacağını sanmıyorum. Ama mutlaka biyopsi sonucunu takip edip doktorunuza gösterin
(1,935 puan) tarafından
Yeniden mi biyopsi yapılacak bana o lezyon kaynaklı
(5,471 puan) tarafından
Yok endoskopide biyopsi yapıldı ya. O biyopsi
(1,935 puan) tarafından
Bütün sonuç bu çıkmış canım ya başka bir şey yazmıyor
(1,935 puan) tarafından
Bak şimdi atıyorum bir de üniversite hastanesinin sonuç sistemi farklı çıkıyor e-nabız'daki sonuç çok farklı çıkıyor yani burada daha detaylı anlatmış orada direk daha şekil farklı söylemiş mesela orda hiç lezyondan bahsetmemişler
(1,935 puan) tarafından
MİDE, BİYOPSİ TEK LOKALİZASYONHİSTOKİMYA Patoloji Sonucunuz Çıkmıştır.(Lütfen muayene olduğunuz bölümden kontrol randevunuzu alınız.) B021 bana atılan mesajda bu
-Reklam-
0 oy
(551 puan) tarafından
Nerden baktın benimde sonuç çıktı ama bulamadım 
(1,935 puan) tarafından
Hangi hastanede yaptın canım üniversite mi şehir hastanesi mi
(551 puan) tarafından
Sehir hastanesi
(1,935 puan) tarafından
E nabizda var radyolojik görüntüleme diye orada
(551 puan) tarafından
Saol canım baktım simdi
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Milimetrik lezyon var diyor çok küçük sorun olacağını sanmıyorum gastritte varmış bugün doktora göster canım geçmiş olsun
(1,935 puan) tarafından
O ne demek yani kötü bir hastalık falan mı diyor yani anlamadım ki orayı
(1,293 puan) tarafından
Mide iltihaplanması gibi bişey yanma falan mı vardı miden de
(1,935 puan) tarafından
Asit kaçırıyor mide
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun
(1,935 puan) tarafından
Sağol canım inşaallah kötü bir şey yoktur
tarafından
İnşallah inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Oflu61oflu (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 139 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde filizzz (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,467 göst.

405,920 soru

12,166,499 cevap

36,625 kullanıcı

...