Gassallik için kurs bir iki hafta sürüyor en son ise cenaze yıkama ile bitiyor sana belgeni veriyorlar sen de belgeni hastaneye veriyorsun öyle çalışıyorsun. Galiba en son onun için de kpss girmek gerekiyordu.
Bol bol sohbetlere git çarşaf-i şerif giyen hanımlar ile aynı çatı altında o nûru o feyzi al zaten çok isteyeceksin giymeyi.
Biz de üç senelik evliyiz kiradayiz ama yani ölümlü dünya ben çok istiyordum eşim hiç gidicek gibi değildi sarhoş merdanin hikayesi var YouTube de onu dinlemis ve birden aşka geldi hemen pasaport vs gittik. Rabbim isteyen her herkese nasip etsin. Öyle bir lezzet ki hâlâ gitmek istiyorum kişi zaten ne için yaşar ki Râbia baksana hava öyle sıcak ki zaten bir afet musibet ayındayız nasıl yaşarsak öyle öleceğiz. Mescid-i nebevinin yanında cennetul baki mezarlığı var orda çok ağladım Râsul'u zişan efendimize komşu olamadım teslim-i cân edemedim diye. Çünkü orda ölmek çok istiyordum Sonra Mekke'ye geçtik hep ağladım. Annem 8sene evvel Ümre ziyaretinde kalp krizi geçirerek vefat etmiş ve harem Şehitleri mezarliğina defn ettiler. Annem de çok istiyordu orda ölmek ve ona nasip oldu. Kâbe de ölen şehit oluyor ve her sene hac zamanı hac yapmak nasip oluyor. Ve tavaf yaparken bana hurma verdi hacı hurma diyerek hem ağladım hem yedim hurmayı çekirdeğini attım cebime.
Ben mezarına giremedim kadınlar giremiyor şiâlar yönettiği için , eşim girdi video çekti zemzem döktü.