0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından
Gün boyu mu oynuyorsunuz belli aralıklarla mı 6 yaşında oğlum hiçbi iş yapmadan sürekli kendisi ile oynamamı istiyor bulaşık oluyor yemek oluyor bazen kendime de zaman ayırmak istiyorum çalışıyorum bide hadi kendimi geçtim ama işlerimi de yapamıyorum vicdan yaptırıyor bana. Bu hafta izinliyim kreşe göndermiyordum yarın yarım günde olsa göndereceğim en azından işlerimi hallederim o da o zamana kadar kendi arkadaşları ile oynar.siz nasıl çözüm buluyorsunuz yada gün boyu oynayıp sadece çocukla ilgilenip işleri akşam mı yapıyorsunuz

6 Cevaplar

0 oy
(14,123 puan) tarafından

Butun gun oyun oynamak mumkun degilki benimkiler zaten birbirlerine sariyorlar:Doynariz ederiz ama ev supururken biri oyuncak toplar mesela biri supurge pesine kosar babalari evdeyse onun tepesinden inmezler zaten

(295 puan) tarafından
Benimkiler de kavga ediyor küçük bi şekilde dalıyor ama büyük asla kendi oynamıyor babayı da istemiyor hep benimle. Ya eleştiren olacak ama bazen de valla sıkılıyorum oyun oynarken canım istemiyor
(14,123 puan) tarafından
Ya surekli zaten imkansiz yani
-Reklam-
0 oy
(7,690 puan) tarafından
Kardeşi ile oynuyor evin önüne salıyorum o anda bende dinlenmiş oluyorum öyle öyle geçiyor günler enerjim yerindeyse hepberaber oynuyoruz 
(295 puan) tarafından
Evin önüne de çıkmıyor sürekli tepemde tamam evladım ama bağımli gibi çocuk bunalıyorum bazen
(7,690 puan) tarafından
Kreş em iyisi ozmn cnm hem sıkılmaz hem yaşıtları olır
(295 puan) tarafından
Yarınlık gitsin artık haftaya komple başlayacak tekrar. Zaten gidiyordu da izin aldık biz göndermemiş tık iki haftadır ama Allah affetsin bunaldım
(7,690 puan) tarafından
Zor vala
(295 puan) tarafından
Çok hemde
0 oy
(7,651 puan) tarafından
Hayır her dk oynamıyorum gönlü olsun diye , birlikte güzel zaman geçirmek adına bazı vakitler oynuyorum. 

Doğruyu söylemek gerekirse nefret ediyorum oyun oynamaktan :) 
(3,577 puan) tarafından
Nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti öğrendiniz mi
(295 puan) tarafından
Ayy benim gibi düşünen birisi bende çok sıkılıyorum. Oynamak istemeyince ne diyorsunuz nasıl ikna oluyor
(7,651 puan) tarafından
Merve ıyıyım canım çok şükür ilk 3.5 ay zehir gibiydi ama suan daha ıyıyım hamdolsun sen nasılsın? Henüz öğrenemedim boş göstermiyor kendini
(7,651 puan) tarafından
Benim kızım Kasım ayında 4 yasına gircek toz almayı çok seviyor camsili sıkıp eline bez veriyorum konu degısıyor ya da sen git oyunu kur işlerimi yapıp geleceğim diyorum o iş bitene kadar başka şeylerle yiyip bitiriyor beni kurtuluş yok yani (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
(3,577 puan) tarafından
Ben de iyiyim hamdolsun bana da dua et olur mu. Hamilelerin duası kabul olur
0 oy
(50,933 puan) tarafından
kendisi oynuyor bazen israr ediyor is yaptigimda bende vicdan yapiyorum kiyamiyorum tek oynamayı daha cok sevmeye basladi
(50,933 puan) tarafından
aa senmiydin acaba bir postunda birakma diye dil dokmustum☺️
(295 puan) tarafından
Olabilir bir kaç ay önce :)
(50,933 puan) tarafından
evet sendin sanırım ☺️
(295 puan) tarafından
Aynen gittim baktım devlete girmiş ken bırakma yazmışsın :))
(50,933 puan) tarafından
he kız bende baktimda sanki daha uzun yazmıştım diye hatirliyodum o kadarcikmis☺️☺️☺️
0 oy
(305 puan) tarafından
İlk çocukta evet sürekli oyun istiyordu fırsat buldukça ben babası oynardık hatta babası benden çok oynardı ikinci oldu ikiside kız birlikte oynuyorlar şuan biri 4 biri 8 hiç bize gerek yok 
(295 puan) tarafından
Benim iki oğlan asla oynamıyorlar :)) hep kavga dövüş
(305 puan) tarafından
Erkekler öyle oluyorlar kızlar evcilik falan oynuyorlar küçüğü anne büyüğü kız oluyor hatta bazen küçüğü benide dahil ediyor benimde annemmis gibi gün içi kızım şöyle böyle diye kendini kaptırıyor :)
(295 puan) tarafından
Kızlar naif oluyor ya maşallah ☺
0 oy
(2,418 puan) tarafından
20 aylık asla oturmuyor oynamiyor oyuncakları ilgisini çekmiyor. Bende akışına bıraktım. Aksama kadar mutfağı odaları cekmeceleri karistiriyor. Onlar daha çok ilgisini çekiyor demek ki
(295 puan) tarafından
Seninki küçük ama daha isteyemez zaten oyun büyüyünce başlar :)
(2,418 puan) tarafından
Bazen vicdan yapıyorum acaba çocukla ilgilenemiyor muyum diye. İnstagram annelerini görünce hergün etkinlik hergün oyun.. insan kendini yetersiz hissediyor
(295 puan) tarafından
İnstagram annelerinin perde arkasınn hiç öyle olduğunu sanmıyorum
(2,418 puan) tarafından
Evet buz dağının görünün kısmı sadece. Çoğunun evinde yardımcı var yemegini yapıyor temizliğini yapıyor. Biz herseye yetismek zorunda kalıyoruz bazen çocuğu ihmal ediyoruz bu yuzden
(295 puan) tarafından
Tabi ya evdeyken hele zıkkım iş hiç bitmiyor bende kendimi çocuğa yetemiyorum gibi hissediyorum hep ama hayatın gerçekleri de var demi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
30 cevap 530 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Aleynagltn0 (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 318 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,213 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu

405,532 soru

12,150,549 cevap

36,567 kullanıcı

...