Ben başlıyorum ben boğa eşim kova eşim aşırı detaycı ve eleştirel ben dünyanın en rahat insanıyım keyfim ve kahyası her şeyden değerlidir.. Para hesabı da yapmam zevkime göre yer içerim hiç biriktirmem, eşim biriktirir. Evin tüm hesap kitabı eşimdedir. Yeme içme konusunda da ben yemeyi severim eşim de yapmayı. O yapar ben yerim. Ben çok duygusalım o ise daha çok mantıkçı
Eşim yay ben ikizler. İlişkimiz tam olarak 'Onunla da olmuyor onsuz da olmuyor' şeklinde.
İkizler burcuyum
Eşim koç
Yükselenim koç
Eşimin ikizler
her konuda bir birimizi tamamlıyoruz
Ben yay eşim koç ) ne anlatayım :) ben inatçı takıntı ve duygusalım özgürlüğü severim kendim yapar derdindeyim. Eşim sakin yerine göre takıntıları çok yoktur varsa da birden dile getirmez daha sakin dir bana göre ) he bide benim çenem var haksızlık oldumu susmam Eşimde daha az konuşur öz konuşur olayı kapatır ama ben acarım uzarrrr.
Bide sen bildiklerini anlat yaaa
Ben koç ,eşim yay burcu bazı huylsrımız bir birine benziyor . Ben pozitiv gülüb eylenmeyi seven biriyim ama eşim tam benim gibi deyil çok ciddi biri. Amaaa bazen sanki yerimiz deyişiyo o eylenceli oluyo ben ciddi oğlum da ona çekmiş çok ciddi inşallah kızım da bana çeker hayırlısıyla
Ayy ne çekiyorum varya aslan erkeğinden:)
1,497,959 soru
24,470,001 cevap
355,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın