Oğluşum çok güzel bir abi 4,5 yaşında balık burcu çok naif öyle hainlik vurma kırma yada zarar verme eğilimli değil kızım 7 aylık bu ay sanki kıskançlık başladı kızımın süzgecine meyve koydum oğlumada veririm oda süzgeçten istedi onunda vardı kilidi kirikti koydum yijedede biraz yedi anne neden benim ki kapanmıyor elim acısı dedi Allah'ım nedense o kadar içime dokundu ki yiyemedin mi annem dedim evet yiyemedim kardeşimin ki kapalı benim ki böyle tmm dedim onunki bitsin vericem dedim verdim çok mutlu oldu kızıma iki tane krem aldım hemen geldi biri bugün geldi bu kardeşinin ki buda senin dedim çok sevindi ikisine alınca akşam eşim o krem kardeşinin kullanma demiş kızıma dus aldırıyordm kapıyı açtı yüzü düşmüş babam böyle dedi bu kimin anne senin oğlum dedim baban yanlış biliyor dedim sevindi çıktım kızım yırtık biraz hep ağlıyor kremledim kardeşin sussun babana verelim sıra sende dedim geldi uzandı onuda onunkiyle kremledim bacaklarını falan Allah'ım ayrı bir hüzünleniyorum ya hepte dikkat ederim önce onun isteklerini karşılayıp öyle çok açık olursa oğlum kardeşini susturalim hemen yaoicaz daha iyi yaparız hemde ağlarken yapamıyoruz istediğin gibi olmaz diyorum tamam der mesela sırf o istiyor diye kalkıp götürürüm hiç gocunmam yani bir yere gidiyor gelir anne ben yokken ne yaptın kardeşim ne yaptı işte sizi çok özledim der korkuyorum açıkçası içine kapanicak diye hep derim kardeşin çok şanslı senin gibi bir abisi var günde tabi milyon kere neredeyse sarılıp opmemiz simarmamiz ama oğluma nedense böyle içime dokunuyor