Ben şok kız evladım var Allah'ım korusun hepimizin evlatlarını bizi kötü insanlardan korusun ... 5 yıllık samimi bir komşum kardeş olduk neredeyse maddi manevi hep bir arada olduk öğlende kocam işe gitti baktım kapı çalıyor bu ağlıyor ama perişan bana dediki öncelikle kuran getir ben ne oluyor dedim çok korktum dedi bu Kur'an'a el başarım ki bir tek sana diyorum söylediklerim doğru diye neyse bunun kocası tır şoförü oğlu markkete çalışıyor bekarken halasının oğlu istemiş bu evlenmemiş kocasıyla 22 yıldır evli adam bunu sürekli rahatsız etmiş buda kocasına anlatmış senden önce aramizda birşey olmadı adam takıntılı gidip gelmeyelim diye neyse eşi şehir dışında çıkmıştı 1 haftadır gidip geliyorduk dün gece oğlu sayıma kalmış sabah 8 de gelmiş adam gece kapıyı açmış 1 kat evimizin arkası bahçe zaten zorla birlikte olmuş kadının resimlerini çekmiş komşum adamı yaralamış ama öyle büyük birşey değil adam aramış eğer tek kelime şikayetçi olursan elimdeki herşeyi yayarim beni evine aldı derim giderim kendimi kurtarırım sen o rezillikle kalırsın sen düşün demiş komşumun kardeşi yok annesi de yaşlı geldi bana anlattı hastaneye gidelim dedim titriyordu şimdi çok kötü utanıyor eşi yarın dönecek eşine anlatamaz doğulular kadını öldürürler biraz geri bir zihniyet hem onuda gectim nasıl ya nasıl nasıl anlatılabilir sonrası ne Olur. Kadın perişan bende ne yapacağımı bilmiyorum ilk defa yakın birinden böyle birşey duydum korkuyorum
405,536 soru
12,150,680 cevap
36,567 kullanıcı