0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından
Kızlar bugün 40+5 haftam oldu kontrole geldim doktor eğer bugün de doğum olmazsa yarın gel yatış yapacağız suni sancı vereceğiz dedi ama ben çok korkuyorum çok kötü diyorlar 19 aylık oğlum var onda kendi sancimla doğum yaptım 4 gün önce nişan geldi doğum olur dedim ama olmadı çok korkuyorum gerçekten şuan çok moralim bozuk çok üzgünüm çünkü bazıları suni sancı aldığı halde doğum olmuyor sezeryana alıyorlar hem suni sancı hem sezeryan zor olur 2 santim açıklığım var sadece 

7 Cevaplar

0 oy
(3,505 puan) tarafından
2 cm açıklığın varsa korkma canım benim hiç bir doğum belirtim olmadan hiç açıklığım olmadan suni sanciyla doğurdum evet zordu ama en azından senin 2 cm de olsa acilman varmış 
(271 puan) tarafından
Benim çok fazla kasılmam var
(9,121 puan) tarafından
Benim de hic yoktu acilmam hicbirsy yoktu mecburi doğum ile 38+3 de suni ile 25 saatte doğurdum o 2 cm olana kadar neler çekmiştim zaten 3 tennsonra çok hızlı ilerliyor
-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından
Suyum geldi Hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık vardı sabaha 3 cm olduydu suni sancı verdiler saat 10 a kadar doğum olmazsa sezeryana girecektim 
(271 puan) tarafından
Ben öyle bir ailede gelinim ki asla elimden tutan kimse olmaz oğlum da epilepsi hastası olunca çok düşünüp çok streese giriyorum hep dua ediyorum kolay bir doğumum olsun bunların eline düşmeyeyim :(
(780 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun kendi ailen destek olmaz mı
(271 puan) tarafından
Anneme bir hafta kal dedim yanımda normal doğum için demiştim daha günüm gelmemişti bile babam 2,3 gün demiş anneme kalsa annem 40 im çıkana kadar da kalır Ama babamlar kaynanası felan da orda diyor
(780 puan) tarafından
Birlikte mi yaşıyorsunuz ki
(271 puan) tarafından
Birlikteydik 1 ay önce ayrıldık
0 oy
tarafından
40+6 da suni sanci sonrasi sezaryen oldum zordu ama dayanilmayacak kadar degil.benim ilk dogumum oldugu icin acilma olmayinca mecburen sezaryene alindim cunku suyum da gelmisti ama senin ilk dogumun normalmis acilman hizli ilerler diye dusunuyorum suni sancidan sonra bir de herkesin aci esigi farkli bazilar cok yogun hissetmiyor suniyi o yuzden bosa strese sokma kendini Allah kolaylik versin saglikla al kucagina
(271 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(7,752 puan) tarafından
41+3 de doğum yaptım kendi sancım vardı suni de verdiler ama açılmam olmadı bi de üstüne tansiyonum yükselince acil sezaryene aldılar inşallah senin kolay olur canım. 
(271 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(4,609 puan) tarafından
Ya ben suni snaci sonrası sezaryen alındım ama mecburiydi doktor kararıni bile soramam senin dedi eşim de onay verdi zaten ama komsumda suni sancı ile doğum yaptı hemde çocuk rahat bir doğum yaptı korkma kendini şartlama sakın 
(271 puan) tarafından
İnşallah benimde kolay olur
0 oy
tarafından
Benim arkadaşım dünden beri suni sancı alıyor 3 cm açılma var suanlik bekliyorum diyor
(271 puan) tarafından
İlk doğumu mu
tarafından
Evet onun ilk
(271 puan) tarafından
İkinci doğumda açılma daha hızlı ilerliyor diyorlar ama ben yaklaşık 10 gündür 2 santimle geziyorum
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Kızımda uç sm la ilerlemedı sonunda normal doğum yaptım canım inşallah kolay doğum versin ♥️ korkma Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 216 göst.
21 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde ipek4161 (3,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 327 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde ipek4161 (3,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.

405,555 soru

12,151,224 cevap

36,569 kullanıcı

...