0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
Iki aydir bacaklarimda cogunlukta morarma var sari yesilimsi tam mor sonra geciyor bir haftaya sonra baska yerden yinr cikiyor yani suan 6 7 tane var sayabildigim

Aile hekiminde tam kan sayimininda hepsi normal hormanlarimin crp. 1.2. Neden olabilir. Dogumdan sonra 22 kg verdim ve simdi istemsiz devam ediyor kilo vermem anlamadim 

4 Cevaplar

0 oy
(1,566 puan) tarafından
Ayni durum bende de var sebepsiz morluklar anlamiyorum bacaklarimda birde renk degistiriyor önce yesil sonra sarı anlamadim:))
(9 puan) tarafından
Gorsel atabilir misiniz hepimizde aynimi tahlil verdiniz mi
-Reklam-
0 oy
(8,297 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşıyorum dahiliye randevu almıştım randevum iptal olduğu için gidemedim başka zaman tekrar gidicem kansızlık olabilir demişlerdi.
(9 puan) tarafından
Gorsel atabilir misninz hepimizde aynimi tahlil yaptir diniz mi acaba
0 oy
(318 puan) tarafından
Farkında olmadan biyerlere çarpıp unutuyor olabilir misin canım ya da kansızlık olabilir 
0 oy
tarafından
Çarpma sonucu mu oluşuyor morluklar? Ve iyileşmesi nekadar sürüyor?
tarafından
5 gün önce açılmış post kiz
tarafından
Biliyorum post sahibi eski bir posta yorum yapmış oradan gördüm. Bende bu şikayet ile gidip genetik bir kan hastalığım olduğunu öğrendiğim için yazmak istedim.
tarafından
Anladım cnm :)
(9 puan) tarafından
Ben yazdim o zaman buradan devam edelim diger eski posta yazdim sorumu buraya yanitlarmisin
(9 puan) tarafından
Faktor 13 sonucum da 61.3 cikti. Diger iki testte normal deger araliginda idi antijeni ve willebrant ole bisiydi.
tarafından
Dahiliyeye gidip bu şikayetini belirt.
(9 puan) tarafından
Sizin genetik hastaliginiz nedir tam olarak ne tur teslerden geçtiniz
tarafından
Von willebrand tip 2 faktör eksikliği var bende. Bu morarmalar sonucunda ortaya çıktı. Yaralarım iyileşmez, kanama olunca hemen durmazdı. Çok morarır. Nereye çarptığımı bilmem ama haftalarca düzelmez o morarıklar. Sağlık ocağı doktorum bir kaç kan tahlili istedi bende sorun yok dahiliyeye git dedi. Dahiliye bir kaç kere kan aldırdı test istedi en sonunda bu hastalığım çıktı. Genetikmiş ama yeni tanı kondu. Hematoloji takiplisiyim
(9 puan) tarafından
Hematoloji periferik yayma diye bir test istedimi acaba sizden
tarafından
İnan istenen testlerin adını bilmiyorum. Kan tahlilleri ile bu sonuca varıldı. Sadece kan verdim. Senin sonucun normal miymiş? Faktör aralığı?
(9 puan) tarafından
E nabizdan baktim normal referans araliginda. Sadece faktor 13 de.  Referan alt sinir 60 benim ki 61.3..
tarafından
Doktor bakmadı mı sonuca?
(9 puan) tarafından
Yok gitmedim
tarafından
Doktora gitmen gerekiyor. Bu şekilde kendini araştırarak bulamazsın. Tek bir değere bakarak yorumlamıyorlar. Bir kaç değeri karşılaştırarak sonucu söylüyorlar.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Halime1992 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 265 göst.
0 oy
9 cevap 438 göst.
26 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nidanur (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 234 göst.
21 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guzelanne1 (36 puan) tarafından soruldu

405,836 soru

12,162,535 cevap

36,609 kullanıcı

...