+2 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Gittik pikniğe bı koruya, oturduk mıs gıbı yedık ıctık geldı ıkı tane at gıbı kopek onlarada verdık kalanları hadı kahve yapalım dedık demeye kalmadı ileride 1 aylık var yok kıpek zıplıyo oynuyo derken bu buyukbaslar bır koş hayvanın uzerıne kafayı al agzına boguyo eşim bı yandan hopladı ben elıme taş aldım kostuk aldık hayvanı ellerınden ama vah yanı kafasını ısırmış puştlar, sindi köşeye aglıyo, bız uzaklasınca dıgerlerı ustune gıtmeye baslıyo oldurecekler yavruyu, eşime dedım sızın şubede kıpek var beslıyosunuz alın bunu da, aradı subedekılerı onlarda getır bakarız hep beraber dedı, barınagı aradık tedavısı ıcın sagolsunlar onlarda tedavı edıcekler, barınaga gıtmısken bu dıger kedı yıyen puştu soyledım vererıner o durumdaysa cok tehlıkelı cıg et yıyorsa tutulması lazım pazartesı ekıp yollayalım dedı bende yakalayınca napıcaksınız dedım ölücek mi dedim, ona veterıner arkadaslarla karar verıcez ama Turkıyede oyle uyutma dıye bır olay yok en fazla yalnız kafese kapatılır dedı, ay neyse Rabbım benı 2 gundur hayvanlarla sınıyor

13 Cevaplar

0 oy
(7,692 puan) tarafından
Oyyy çok tatlı beeee 

Sevmediğin ot burnunda bitermiş gözdeeeee
tarafından
Kız sevmıyo da degılım aslında….
(7,692 puan) tarafından
Haz etmiyon diyelim :D
-Reklam-
0 oy
(2,732 puan) tarafından

Diğer olayı görmedim.  Ama Allah sizden razı olsun ya nasil da poncik bakiyor:'( 

(14,123 puan) tarafından
Allah korusun ya haberlerde gormustum.oyle kiza saldirmisti cok haber vardi bir ara,:(Allah korusun
(2,732 puan) tarafından
Allah korusun ya ikos.  Ecelin de böyle gelmesi çok koyar yakinlarina
(2,732 puan) tarafından
Olsun kiz o dq can . Orda tatil yapar o zaman .
tarafından
Tugbaaaa kedının kı can degılmıydııı tugba daha yenı dogmus yavrumm :( te bunu atsınlar buyuk kopeklerın arasına kedı yemeye benzıyomuymus baksın bakalım, 30 yasında benı kopek dusmanı ettı ya
(2,732 puan) tarafından
:/ can tabi de ha.yvan sonuçta irade yok akıl yok :/ insanlar neler yapıyor yavrusuna . Valla çivisi çıktı dünyanın ya . İnsanlar hayvanlar hepsi azdi
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Birine kızarken diğerine kıyamamak... 
tarafından
Beş parmağın beşi bir olmuyor :)
tarafından
Ben ıkızler burcuyum….
(11,033 puan) tarafından
Asdfsdf :D
tarafından
Hahaha gözde ben de
0 oy
tarafından
Bende hic haz etmem kopeklerden bide korkuyorum gorunce 
tarafından
Guzel hayvanlarda cok tehlıkelıler ya
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Oyy bakışlarına hele masum yavrucak 
tarafından
Barınaga tedavıye bıraktık duru aglamaya basladı göpegımızzzzz bızım göpegımızzzz
(6,941 puan) tarafından
Oyss merhametli yavrum benim ❤️ Allah razı olsun sizden ayy
tarafından
Hepımızden kuzum şubeye goturelımm ordan da atıcam fotosunu :)
(6,941 puan) tarafından
❤️❤️.
0 oy
(122,928 puan) tarafından
anaam cok tatli buu
tarafından
Aaaaa senden duyarmıydıkkk bunuuu
(122,928 puan) tarafından
benim kedi fobim var kopekleri seviyom gecen yil yavru pitbul aldiydi esim bana saldirinca vermek zorunda kaldi bu golden sanirim bundan zarar gelmezki
tarafından
Ya sevda ya kedıden korkulur mu ya, mıs gıbı ******, ınsan sevmez zaten almasan gelmez uzerıne, tek hareketle enseden felc oluyolar napıcak kedı sana
0 oy
(50,982 puan) tarafından
ne cektin ve gözde ☺️ ne sevimli duruyo duru sevmedi mi
tarafından
Duru sevmez mı, bıraktık aglıyo kopegım kaldı kopegımı alın dıye, 90 metrekare eve kedı sıgdırdık kopek kaldııı
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Ayyyy allahim p.uşt lafina cok guldum :)) boncuk boncuk bakişina allahimmm rabbim senide en zor aninda darliginda ferahliga cikarsin canim bi cana oyle vesile olmuşun oda rabbimin sana bi sinavidir kimin ne icin cennete gidecegi belli olmaz .... Ayyy kedi yiyen puşta hala tuylerim urperiyo iyiki unutmadin dedin canim birinin başina bela gelmeden alsinlar bari kuduz muduz olur allah vermeye 

tarafından
Veterınere soyledım koca adam şok oldu emın mısınız dıyo bogmus oynuyo olabılır mı yarısı yoktu dedım kart kuet yıyodu, tehlıkelı o zaman dıyo bılmem ne vırusu tasıyabılır yakalayalım hemen dedı, ınan oldurseler uzulmem boook yesin ****
(2,685 puan) tarafından
Severdim valla tiksindim okudugum gunden beri midem agzima geliiiiii bencede book yesin anacim hayvanlarda kafayi yedi insanlara derken
0 oy
(9,523 puan) tarafından
Yaaa eridim o bakislarina çok masum beeee ısırasjm geldi:))
0 oy
(6,644 puan) tarafından

Amooo boncuk boncuk nasıl bakıyor Allah razı olsun sizden onu orda bırakmadığınız için :'( bu adaletsizlik hayvanlar arasında da varmış güçlü olan eziyor hep 

0 oy
(2,032 puan) tarafından
tepkiniz için tebrik ederim ❤️ Allah sizden razı olsun 
0 oy
(1,419 puan) tarafından
Oy masum köpüş ya. Allah razı olsun canım çok iyi yapmışsınız köpeği götürmekle
0 oy
(5,471 puan) tarafından

Allah razı olsun. Ne güzel bir iyilik yapmışsınız :) yalnız hekim arkadaş yalan söylemiş :) Türkiye'de öyle her saldırgan hayvanı ayrı kapatacak kadar kafes yok :) çatır çatır da uyutuyorlar yani 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,956 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 465 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 767 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 283 göst.