Gittik pikniğe bı koruya, oturduk mıs gıbı yedık ıctık geldı ıkı tane at gıbı kopek onlarada verdık kalanları hadı kahve yapalım dedık demeye kalmadı ileride 1 aylık var yok kıpek zıplıyo oynuyo derken bu buyukbaslar bır koş hayvanın uzerıne kafayı al agzına boguyo eşim bı yandan hopladı ben elıme taş aldım kostuk aldık hayvanı ellerınden ama vah yanı kafasını ısırmış puştlar, sindi köşeye aglıyo, bız uzaklasınca dıgerlerı ustune gıtmeye baslıyo oldurecekler yavruyu, eşime dedım sızın şubede kıpek var beslıyosunuz alın bunu da, aradı subedekılerı onlarda getır bakarız hep beraber dedı, barınagı aradık tedavısı ıcın sagolsunlar onlarda tedavı edıcekler, barınaga gıtmısken bu dıger kedı yıyen puştu soyledım vererıner o durumdaysa cok tehlıkelı cıg et yıyorsa tutulması lazım pazartesı ekıp yollayalım dedı bende yakalayınca napıcaksınız dedım ölücek mi dedim, ona veterıner arkadaslarla karar verıcez ama Turkıyede oyle uyutma dıye bır olay yok en fazla yalnız kafese kapatılır dedı, ay neyse Rabbım benı 2 gundur hayvanlarla sınıyor