Hayır Canım bende hiç bagirmadim 2 yaşında 24 aylık ya bu çocuk iki yaşına girer girmez bir değişti çok zorlayıcı oldu Allah var bebeğimi çok seviyorum şikayet değil her türlü ona bakarım ama bu iki yaş sendromu çok yorucu insan yoruluyor ,o ne öyle bugün avmye gittik annemden emdigim süt burnumdan geldi eskiden masada oturup yemeğini yerdi nerde masa tepelerinde geziyor ağlıyor bağırıyor hiç yapmadığı şeyler kendini yerlere atıyor tekmeliyor bugün ilk defa yerlere atıp kendini beni tekmeledi çok üzüldüm öyle şeyler bilmezdi , beni rezil etti bugün bir daha avm' eye falan uzun bir süre gitmem eskiden uslu uslu gezer yemek yer oyuncaklara binerdi ama şimdi birden değişti oğlum istediği herşey yapıldığı halde bu şekilde tepkiler veriyor, hatta soru olarak bile sormayı düşünüyordum bugün , iki yaş çok zor ya ilk defa bagirdiysan belki bir noktada tükendin ilk defa olmuş birşey olmaz , sen mental sağlığını iyi tutmaya bak çünkü zorlayıcı bir dönem bebeklerin bu yaşları ,bir daha bagirmazsin olur