Selam arkadaslar bir kac gun once 14 aylik cocugumu mecburi sebeplerden dolayi anneannesinde yatili birakip baska bir sehire gidecegimi paylasmistim. Sag olun bayagi bir icimi rahatlatan yorumlar gelmisti. Yarin biletim var fakat burdaki olaylar hic bekledigim gibi gitmedi sorunlar cikti. Soyle dedem hastaydi annem ona bakiyordu baska 3 cocugu da var ama sorumluluk hep annemde . Dun tekrar ben dedemi hastaneye goturdum ve anneme dedim anne ben bi iki gune gidecegim oglum da var dedemin yaninda oglu veya diger iki kardesinden biri kalsin ve hastaneye yatiracaklari da yuzde seksen belliydi. Hayir ben kalacagim falan tutturdu. Yatisi belli oldu dedim ki sen eve gel digerleri beklesin. Yine hayir diye tutturdu. Ve sabah dedemin covid oldugu haberi geldi. Annemde temasli demisler ki nehatif olsan bile riskli eve gidemezsin. Oglum kaldi ortada. Artik kucakta gidecegi icin firmayi aradim oglum icinde bilet aldim. Onu da yanimda goturecegim. Babasi ve halasi bakmaya calisacaklar. Inanilmaz moralim bozuldu ve siiznle paylasmak istedim