0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (95 puan) tarafından
Çamaşırımda pütürlu olmayan avuç içi kadar büyüklüğünde ıslaklık gördüm. Hemen doktora gittim az önce muayene etti ve bir sıkıntı yok dedi. Ben çamaşırımda ki ıslaklıgi gösterdim. Biraz kurumuştu nemli gözüküyordu. Bu eğer su gelmesi olsa arkası gelirdi sürekli dedi. Eve girdim şimdi 3 saat arayla tekrar öyle bir ıslaklık oluşmuş iç çamaşırımda. Tecrübesi olan var mı? İdrar ve kan verdim sonuç bekliyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(95 puan) tarafından

En İyi Cevap
Lütfen tecrüblerinizi paylaşır mısınız 
-Reklam-
0 oy
(12,706 puan) tarafından
Akıntı olabilir doktor suyu normal dediyse korkma belki farkında olmadan idrar kaçırıyorsun oda olabilir 
(95 puan) tarafından
Olabilir bilmiyorum canım:(
0 oy
(6,652 puan) tarafından
Normal akıntıda bazen öyle gelir canım korkma 

Koku varmı akıntıda 
(95 puan) tarafından
Koku yok normal akıntı canım:(
(6,652 puan) tarafından
Tutmayı dene artarsa falan yine bı doktora görün canım
0 oy
(422 puan) tarafından
Suyun olsa tutamazsın az bile olsa hissetsen tutmayı dene eğer tutamiyorsan suyundur tutabiliyorsan idrardir. Ter bile olabilir 
(95 puan) tarafından
Eve yeni geldim kendimi gozlemlicem inşaallah.
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Su gelmeye başlayınca sürekli geliyor aynı adrt kanamasi gibi tutamiyorsun ama hissediyorsun
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Normal kadin doğum doktoruna gitmelisin gun içinde amniyosure testi yapılıyor sizinti varsa anlaşılıyor.

Elinden geldiği kadar beyaz iç çamaşırı giymenin tavsiye ederim olası akintialri fark edip ayırt edebilmen için.hamilalik haftasinarttikca sidik torbasida baskıdan biraz gevsiyor ondanda olabilir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 68 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Oflu61oflu (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
12 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu

405,932 soru

12,167,278 cevap