0 oy
220 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ya kizlar ben öğretmiştim wc gitmeyi gidiyodu ediyordu ama 4 gündür bişey oldu çocuğa hep altına yapıyor 3 buçuk yaşında kafayı yiycem inanın yapiyo altına gelip demiyo bile ben yoklayinca farkediyorum yaptigini

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Psikolojik olabilir bir şeyden mi korktu? Evde kavga vs oldu mu? Yada üşütmüş olabilir mi?
tarafından
Kavga yok evde usutmus olabilir
tarafından
Şimdi paylaşımlarına baktım da 8aylik kardeşi varmış onu kıskanıyor olabilir inanki.
tarafından
Onun yanında sevmemki altını bile almam yaninda
tarafından
O illâ kiskanacak bir şey bulmuştur kendine
-Reklam-
0 oy
(5,816 puan) tarafından

Oyuy oyyy sorma:)) Bizdede benzer bir sorun var az once ogretmene ilettim ve veli grubuna asagikakini yazdim. 1. Sinif

(5,816 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar okulda tuvaletlerde buyuk cocuklar tenefuste gelip hemen kapiyorlarmis tuvaletleri. Sanirim bizimkiler kucuk diye pasif kaliyorlar. Bos yakalayamiyorlarmis hic tuvaleti. En azindan benim kizim oyle oluyormus.  Kizim okul tuvalet dolu ust kata cik alt kata in dedim . Sanirim kaybolmaktan da korkuyor:)  ogretmene ilettim ilgilenecegim dedi. Benzer bir problem yasayan varsa ogretmene sizde iletin cozum yolu bulacaksa ona gore bulur. Cunku benimki. Komple altina yapmamasi gerektigini biliyor yazik biraz kendini rahatlatacak kadar camasirina saliyormus. O biraz kuruyunca biraz daha. Yapiyormus cis . O kuruyunca biraz daha. Hani sıkısık durumu gitse yeterli diye dusunuyormus . Busefer de cis kokarim arkadaslarima diye pis kokarim diye kaygi yasayip arkadaslarima yaklasmak istemiyorum diyor.
Koku konusunda hassas ve titizdir. Kokuyormdur diye dusunup arkadaslariyla yakinlasmaya  oynamaya korkuyomus:) sosyal problem de doguyir yani hemde sagliksal olarak hem de hijyenik degil Benzer problem yasayan varsa ogretmene iletirmisiniz rica etsem cözum bulmak icin
(796 puan) tarafından
Oğlum şuan 3 yaşında ben bile şimdiden düşünür vaziyetteyim valla acaba okula giderse nasıl yapar diye
(5,816 puan) tarafından
Anasinifinda sorun yoktu minik minik klozetler vardi . Ama simdi okulda klozet yok. Normal oturmali tuvalete alisik degil cogu cocuk ama onu bi sekilde halleder iyi koyu biliyor. Bizim olay buyuklerin yaninda pasif kaliyorlar. Aslinda oyle pisirik da degildir ama buyuk siniflar  demekki daha atik hop diye kapiyorlarmis tuvalet bosalinca direk daliyolarmis iceriye Dh
0 oy
tarafından
Gece soğuk mu oldu acaba ondan yapmış olabilir yada yatmadan önce içecek falan mı çok içti sakın kızma olur böyle arada canim
tarafından
Ya 4 gündür yapıyor kafayı yiycem
0 oy
(10,879 puan) tarafından
Canım bu tarzseyler genelde travmalar anı ruh degisimleriyle falan ortaya cikiyo kavga gürültüden korkmus olanilir bişey görmüş korkmuş olabilir biswyleri kiskanmis olabilir kardeşi vs varsa sevdiği hep yanında olan biri uzaklastiysa ondan olabilir hatta belki sevdiği bi oyuncagini kaybetmiştir bunu üzülüp bile yapiyo olabilir sen bi karşına al konuş derdini anlatmasini sağla olmuyosa bi süre müsade ver baktın duzelmiyo bi pedegoga götür 
tarafından
Canım beze dönmek istemiyorum
(10,879 puan) tarafından
Dönme tabiki çözüm bul
0 oy
(800 puan) tarafından
Üşütmüş olabilir havalar birden soğudu ya 
tarafından
Kakasını da yapiyo
(800 puan) tarafından
O zaman strese girmiş olabilir. Ortam değişikliği, aile içi kavga gürltü, ona karşı yapılan birşeylerden korkmuş olabilir. En iyi sen bilirsin canım
0 oy
(51,000 puan) tarafından
usutmus olabilir 
tarafından
Bende ona yoruyorum kalın giydiriyim o zaman
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Bazen gerileme yada üşütmeden yada çok fazla sıvı tuketiyorsa tuvelete gitmeyi yetistiremiyor yada oyun vs oynuyorsa oyunu bozulur diye endişe ediyordur oluyor bazen düzelir baktın soylemiyor sen gotur
tarafından
Öyle yapcam yine takibi birakmiycam

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 531 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 440 göst.
25 Ekim 2020 Aile kategorisinde Zynpmrt (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 295 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu