0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Selam kızlar ben gecen ay 11 de adet gördum 3 senedir korunuyoruz. Bu ayın 11 de korunmasız ilişki oldu ama hala adet olmadım. Teste korunmasız ilişkiden 1 hafta sonra cikar mı? Olma ihtimali varmidır basina gelen ?

2 Cevaplar

0 oy
(2,733 puan) tarafından
Çıkmaz kanda bile 2 hafta gerekiyor diye biliyorum 
(12,261 puan) tarafından
Olur tabi canim neden olmasin :) korunmasiz yani
(1,449 puan) tarafından
Adet zamani dusuk ihtimal ya canım ama 3 yildir korundugum icin belki dusuk ihtimal olabilir diye dusunuyorum
(12,261 puan) tarafından
Evet canim dusuk ihtimal ama olmayacak diyede birsey yok :) istemiyormusun
(1,449 puan) tarafından
Istiyorum canım :)) dedim ya 3 yıl sonra ilk korummasız iliski bakalim hayirlisi olsun
(1,449 puan) tarafından
Bu arada kızlar cok afedersiniz renksiz sımüksu akıntım var adet olcagimjz zaman akinti kesilir degil mi
-Reklam-
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Çıkmaz 12-13 gün geçsin en azından 
(1,449 puan) tarafından
Olma ihtimali olur mu peki adet olcagim gun oldu ya
(2,269 puan) tarafından
Adet olacağınız gün korunmasız ilişki oldu ama hala adet olmadınız doğru değil mi ?
Normalde bakarsak adet olacağınız gün hamile kalmak pek yüksek ihtimalli değil. Amma velakin olmayacak diye bir şey de yok. Bebişlerin annelerine ne zaman tutunacakları hiç belli olmuyor :) yumurtlama günü kovalarsın olmaz, hiç olmayacak zamanda öylesine bir ilişkide oluverir.
Tamamen nasip.
İstiyorsanız yahut istemiyorsanız her şekilde Allah gönlünüze göre olanı göstersin inşallah :)
(1,449 puan) tarafından
İstiyoruz canım 3 yasinda oglum duzenli adet goruyorum bi kac gun oynuyor bide korunma oldugu icin 3 yıldır hic suphe duymadm suan biraz supheliyim bakalım aonuc ne 1 hafta somra test yapayim hayirlisi olsun♡
(2,269 puan) tarafından
Evet 1 hafta daha geçsin yapın bir test. Benim korunmasız ilişki sonrası tam 12.gün de normal kaset testte çıkmıştı netti baya da
(1,449 puan) tarafından
Peki birsey sorcam oglumda adetimden 2 gün sonra net bir sekilde cikti direk olustu testte beklemeden ertesi günde kese göründü beta da 5 bin küsür dü üstüne görmemi oluyor bu durum
(2,269 puan) tarafından
2 gün adet gibi mi oldun yani
Bilmiyorum ki üstüne görmeyi yaşamadım ben hiç :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 173 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde XxDeryaaaa (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,466 cevap

36,638 kullanıcı