0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyiki almışım dediğiniz oyuncak veya eğitici set ne önerirsiniz? Kumbaramizi patlattik. Değecek şey olursa bütçeyi yükseltebilirim :))

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fp eğitici tablet
tarafından
Tenzile42
Leptop icin diyrosaniz ben baktikca cikan seslere vs keyiflenir tekrar etmeye çalışır zihnine yavastan yerlesir diye düşündüm.  Fisher price tableti icinse onunla da çok guzel vakit gecirirler .

Mrv37 ben de netten siparis vermeyi düşünüyorum. Link attim ama gozukuyor mu bilemiyorum kontrol edilecek yaziyor
(3,577 puan) tarafından
Yok gözükmüyor eğer alırsan bi post açıp veya mesaj atıp bilgi verir misin memnuniyet açısından
tarafından
Tabi insallah paylaşırım ..bunu buldum istersen bi arastir
tarafından
-Reklam-
0 oy
(6,622 puan) tarafından
Benimki 3 yaş burda bekleyim bulamadım birşey 
0 oy
(1,209 puan) tarafından

Kızım yok ama kızım olsaydı hayalim odasina barbie evi yapmaktı :)

Çocukken barbie evim olsun istemiştim içimde kalmıştı. :)

(1,795 puan) tarafından
Ya o istek bende de oluyor benimde kızım henüz doğmadı oğullarına araba vs alırken kendime alıyormuşum gibi alıyorum eksik çocukluk uktesi galiba
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Adeta yayınlarının dikkat güçlendirme seti var kullanıyoruz iki yıldır 3 yaş ile başladık 4 yaşa geçtik setin içinde 3 tane kitap var kalınlar da baya faydasını gördük biz 
tarafından
Bakayim
0 oy
(68 puan) tarafından
LEGO alabilirsin yoksa eğer 
tarafından
LEGOlari var
0 oy
tarafından
Oyuncakciya gidip orda karar vermeniz daha mantıklı olur 
0 oy
(305 puan) tarafından
Baby alive bebekleri çok güzel ama şuan fiyatlarını bilmiyorum biraz pahalıydı kız çocukları çok seviyor beslenenleri ozelikle
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Cocuk akademi 2 yaş eğitimde etkinlik  seti al öncelikle kesinlikle . Zaten 200 civarı bisey. Çok faydalı 
tarafından
Bakayım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 160 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 230 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 363 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
18 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde nrdn91 (1,852 puan) tarafından soruldu

405,598 soru

12,152,490 cevap

36,574 kullanıcı

...