0 oy
226 göst.
Aile kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlar 8 aylık bir oğlum var ve son zamanlarda bana çok düşkünleşti beni görmesin ağlar bugün babannesi eve sevmek için geldi onun kuvağına gittiği gibi ağlamaya başladı bana gelmek için aldım sustu :) zaten öyle istiyordum bensiz bir şey yapamasın ( kimseye gitmesin) 

Ama şimdi sorun şu ki son 2 gecedir eşimle yatakları ayırmak zorunda kaldık çünkü oğlum benimle temas temasa yatmak istiyor yatağında en fazla 5 dk uyuyor ardından uyurken ağlamaya başliyor ve sabaha kadar böyle devam etti 

Sorum şu yatağım yüksek ve dönüyor bebeğim emekleyerek ucuna gider ve düşmesinden çok korkuyorum yatağımın bir tarafı duvara sıfır onu duvar tarafına yatoırsam ayak ucundan düşmemesi için nr yapabilirim 

Aklıma bilet gelmedi açikçası beşiğini ayak ucuna koysam? Sizce olur mu ya da başka çözümünüz var mı elbet başına gelen vardır 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,726 puan) tarafından

Bensiz bise yapamasin kimseye gtmesin ne kiz. Ayy gel benimkini de al sende durabilir besle buyut bak:)) ben raziyim:)):p

(5,726 puan) tarafından
Coooooookk pisman olursun ccooooookk. Kafani daglara taslara vurursun. Ben cck uyaninsa sabah   Ben uyku sersemiyken yanima aliom ben ayilana kadar on 15 dk da. Alisacak diye aklim cikiyir bir akistimi bir yaoistimi yakana birakma zkuzenimin ccgu 9 yas anan baba cck yatiolar. Diger kuzenim 7 yas 4 yas ve 3 aylik bebek beraber yatiolar bebek olmadan kica da vardi bebek ilunca kocayi salona attilar. Bence herkes yerini yatagini bilmeki.
(2,203 puan) tarafından
Canım sebebi şu kaynanam çok normal biri değil evde eltimin kızı varken uyuya kalır kız fırını çalıştırdı ev havaya uçucaktı mesela balkonda çocuk varken uyuyor düşse etse ve asla bunları önemseyen biri değil kayınpederim 6 aylık bebeğin ağzına yanan sigara koyup çek çek diyen biri bende o yüzden oğlumu bana bağımlı olsun istedim sebebi bu aslında yoksa hür olsun gitsin etsin ama normal ortamlar değil ve öyle yerde bebeğimin başına birşey gelse o kişileri öldürmem gerekir benim
(5,726 puan) tarafından
Heee iyle bir durumda tabi kimseye emanet edilmez.  Haklisin
(2,203 puan) tarafından
Öyle öyle canım bebeğim şuan diş çaıkattma döneminde ondan öyle huzursuz olduğu için bu dönem atlayıncaya kadar sadece hani daha öncede öyle oldu
(2,203 puan) tarafından
Ve aynı apartmanda yaşıyoruz ondan bile bile kendime bağımlı yaptım ve bu insanlar annesine sorslım diyen birileri değiller eltimin kızını dırmadan alık alıp gidiyorlar ve telefon falan da yok otur çıldır yani
-Reklam-
0 oy
(928 puan) tarafından
Korumalık alacaksın kenarlara başka çaresi yok 
(2,203 puan) tarafından
Alıcam da gelimceye kadar ben küçük yerdeyim öyle çıkıp e bebekten alma şansım yok anca trendyol dan
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Düşünce zarar görmesini engelleyecek şekilde yere yumuşak yüzey yapmak en güvenlisi bence 
(2,203 puan) tarafından
Ayak ucuma beşiktaş koysam olur mu acaba canım yumuşak zeminde yapsam yüksek yatak yani
(2,668 puan) tarafından
Yani düştüğünde zarar görmesini engelleyecek şekilde yapmak daha güvenli geldi bana çünkü emekliyorsa besigin olmadığı yere de emekler bence
0 oy
(446 puan) tarafından
Yer yatağı yap en iyisi rahat edersiniz
(2,203 puan) tarafından
Canım bende onunla yatmak zorunda kalıcam işte onu yapıncays bebek odasında 90×190 Montessori yatak var benim derdim eşimle ayrı yatmamak
0 oy
(297 puan) tarafından
8 aylık daha çok küçük annesi yat ne olucak çabuk büyüyolar zaten içinde kalır valla ben 2 sene yattım yanında iyikide yatmışım 
(2,203 puan) tarafından
Yatıyorum zaten de ama eşimden de ayrı yatmak istemiyorum e bizim yatakta yüksek baya bi düşer diye korkuyorum ayak ucunuza ne koysam düşmez
0 oy
(5,272 puan) tarafından
Canim yatak bariyeri var yatagin kenarina takiyosun ayaklanana kadar isini gorur.
(2,203 puan) tarafından
Canım alana kadar ne koyabilirim ki helak oldum tek kişilik yatakta yarım yerde yatmaktan
0 oy
(13,184 puan) tarafından
Bence bebeğini bağımlı değil bağlı yetiştir bu yaptığın doğru bisi degil sonra kaynanalara saydiriyoruz ana sözünden çıkmıyor diye...

Bebegin o dönemlerde artık yabancıları tanımaya başlar ve ilk etapta gitmemesi normal ama bunu asmalisin kucağında kalsın demiyorum ağlatma elbet ama durmuyor diye ortamı da terk etme kucağında kim olduğunu anlat zamanla alisacak bağımlı bi bebek yetistirirsen ilerde çok zorlanirsin illaki biri bakmak durumunda kalabilir
(2,203 puan) tarafından
Evet canım yanlış olabilir ama benim kayınvalidemle Kayınpederim çok da normal insanlar olduğunu söyleyemem Kayınvalidem eltimin Kızı 3 yaşında onunla birlikte balkonda uyuya kalıyor ama Kız uyumuyor bu arada kendisi dönüyor g***** balkonda yatıyor uyuyor o çocuk balkondan da düşebilirdi sonra yine aynı şekilde uyuyorken kız gidip fırını açtı ev havaya uçacaktı fark edilmeseydi Kayınpederim 6 aylık eltimin kızına yanan sigara koyup ağzına çek çek diyen insan Yani aslında benim işime geliyor Bebeğimin onlara gitmek istememesi Çünkü biz aynı apartmanda oturuyoruz yani öyle gitme gelme durumu fazlasıyla oluyor özellikle de onlar tarafından Yani bu durum bu bildiğim için bilerek bebeğime böyle yetiştirdim Evet yanlış bir şey olabilir Ama tabii ki de bu ömrünün sonuna kadar bana bağımlı olması gerektiği anlamına gelmiyor sadece kendini ifade edebildiği zamana kadar böyle olsun istiyorum Onun dışında Elbette başına gelebilecek bir şeyi Onun için Neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayıncaya kadar böyle olmasını istiyorum Sadece ha Tabii ki de evleneceği zamanında da yani anasını istemesin anasını sormasın sadece ben bu yaşananlara istinaden böyle olmasını istedim
(2,203 puan) tarafından
Çünkü şunu biliyorum ki onlardayken Bebeğimin başına bir şey gelse benim o insanları öldürmem gerekir
(13,184 puan) tarafından
Ya büyükler olması heleki böyle bilinçsiz saçma insanlarla bir yaşamak zor canım anlayabiliyorum benim kaynanam vefat etti k.peder var az çok aynı diyebilirim senin k.pederle ortasını bulabilirsen çok iyi ilerde zorlanmaman için diyorum yanlış anlama benim kızın da yabanciligi çok kaynanam vefat etti eğer bağımlı olsaydı cenazede hiç bisi yapamazdım inan hep eşimin kuzenleri avuttu onu bu gibi zaruri durumlar olursa zorlanirsin diğer türlü elbette hep yanındasın zaten rabbim kolaylıklar versin inşallah  ♡
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Biz L şeklinde uyuyoruz birkaç aydır kocam uzunlamasına bende enlemesine yatıyorum diğer alanı oğlumuza bıraktık geceleri kafasına göre yer değiştirerek uyuyo valla iyide oluyo
(2,203 puan) tarafından
Mantıklıymış canım bunu denicem dün iyi yatağında yattı bakalım darısı bugüne

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 389 göst.
4 Ekim 2024 Aile kategorisinde Ayasa (1,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 763 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 338 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu