Arkadaşlar az önce eltime gittim memleketten gelmişsin Bir hafta önce bir diğer eltim daha gelmişti biz ona bir hafta önce gittik bu akşam da bir tanesine gitti küçük olana neyse ben dedik işte gelmeseydin ben bugün küserdim ben de dedim ki ancak dedim iş güç dedim eşim bizi geçen hafta büğük eltim gittik neyse şimdi bu ikisi küs biz çıktık yolda eşime dedim ki bak Bir de diyordun gitmeyelim senin yenge böyle böyle dedi bana o da bana dedi ki seni ortalı karıştıransun dedim ki ben ne zaman ortalığı karıştırdım Şimdi bir de kızlar ben o kadar saf temiz kalpli bir insanım ki biliyorsun sadece gelemediğimizi söyledim ve önce büyüğü gidilir önce çünkü o gelmişti neyse eve geldik dedim ki Niye bu kadar kalbimi kırdın bana dedi ki ama senin yaptığın iş böyle ben sana hep her yerde nasıl konuşacağını dikkat et diyorum dedim ki bir şey demedim sadece önce büyüğe gidilir dedim neyse dedim ki değer miydi o kadinr icin kırmaya bana dedi ki değer ben o kadar sinirlendim madem değer dedim yorganı yastığı getirip koltuğa fırlattım dedim benim gönlümü alana kadar yanıma gelme yatak odasına bayağı bir söylendim o da gelip bana ******** cümlesine kulandi kapıyı kapattı ben de gidip ona dedim ki bana o kelimeyi kullanmaya hakkın yok şrfz dedi