0 oy
62 göst.
Aile kategorisinde (827 puan) tarafından
Surekli beni istiyor oyun oynayalim diyor islerim bitsin gelicem diyorum yok ağlıyor hemen ocağa yemek koyuyorum bakamiyorum doğru dürüst hep oyun istiyor bizim burda çocuk yok yaşıtı tek başına canı sıkılıyor anlıyorum elimden geldigi kadar da oynuyorum eglendiriyorum parka markete götürüp gezdiriyorum ama yok surekli benle oyna hicbir iş yapma istiyor 3 buçuk yaşında kaka sorununuda halletsek kreşe vericem ama yok asamadik bir türlü canı sıkılıyor sizin bubyaslardaki çocuklarınız nasıl aynı mi

2 Cevaplar

0 oy
(10,020 puan) tarafından
Aynıyız 19 aylık kardeşi var ama sürekli beni istiyo yanında dışarı çıkarsamda benim yanımda durmami onla oynamamı istiyo. Mesela kaydıraktan kayarken kaydiragin önünde bekle diyo evde desen ben nerdeyssm oyuncakları oraya taşiyo ve sürekli oyuncaklarını benim seslendirmemo istiyo 
(827 puan) tarafından
Kardeşi pek ilgilenmiyorsa seni istiyor olabilir senle oynamak daha çok hoşuma gidiyor demek ki
-Reklam-
0 oy
(5,321 puan) tarafından
Yaa tum umutlarim yikildi suan. Buyuyunce kendi oynar diyodum. 3.5 yssinda hala boyle mi. 

Benimki de 23 aylik surekli anne oyna der. Gecen esim yeni oyuncak aldi acti bebegim getirdi anne oyna diyo :( 

Bezli alan kreslerde var canim. Ben 25 aylik olunca verecegim iznim bitiyo ise baslayacagim.
(827 puan) tarafından
Evet ya özelikle bu ara cok düştü benim üstüme büyüdükçe daha da zorlaşıyor çiş tamam da kakayi  yapmaya korkuyor onu da halledeyim de öyle vericem ya içim rahat etmez diğer türlü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ikbal1018 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 149 göst.
25 Kasım 2022 Aile kategorisinde Humanin annesi (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
0 oy
5 cevap 81 göst.
10 Mart 2022 Aile kategorisinde El1997 (2,005 puan) tarafından soruldu