Mrb kızlar, eşimle 3 yıllık evliyiz eşim 1 haftaya yakın başka şehirde çalışıyor tır şoförü zaten kendisi ama çok uzağa gitmezdi 2 günde evde olurdu ilk defa bu kadar uzadı, bugün beni sorguladı Instagramin varmı dedi bizim ortak instgaram vardı sonra biz kapattık sosyal medyadan uzak kalmak için bu sonra tekrar kendi açtı uzun zamandır kullaniyordu benimde kullanmama izin vermiyordu her neyse bana bugün böyle sorular sorunca şaşırdım ne diyosun dedim gizli kullanıyorsan soyle kimle konuşuyorsun dedi noluyo felan dedim bugün bana biri mesaj atmış karın fake hesaplar kullanıyor milletle konusuyo biliyormusun felan diye eşim görünce mesajları geri çekmiş hesabı kapatmış bana tek dediği bu bende şaşırdım Allah'a şükür böyle bişeyler yapmadığım için içim çok rahat bende dedim o kişi kendine guvenseydi bunu kanitlardi dedim ama sanki eşim beni kandırdı benim ağzımdan laf almaya çalıştı gibi geldi. Neyse sonra bana uzun zamandir seni çok seviyorum dememisti bugün bana öyle yazmış çok şaşırdım tepkide veremedim ne yapayım böyle durumda bilmiyorum