Isteme de eşinize tuzlu kahve yaptınız mı? Yaptıysanız tepkisi nasıl oldu içti mi hepsini?
Ben yaptım hepsini de içti arkasından suyu dikti resmen
Gizli çekim videosu bile var
Normalde zaten kahve içmeyen biri kahve nasıl olur bilmez yani bu içti biraz kızardı ama hepsini bitirdi sonra dedim neden içtin ? Dedi eee kahve böyle değil mi normalde :dfsfsgsvsva
Ben ters tepki yapıp suyuna tuz atmıştım
Ooo tek tuz olsa iyi pul biber karabiberde koymustu abim
7 şekerli kahve ve ardından bol tuzlu su şekerli kahveden sonra suyu içerken ki yüz ifadesi çok hoştu
İçti kıpkırmızı olmustu ben kiyamadim birazcık attim ama yengem oyle olmaz dedi bi tatli kasigi atti kalleş kari
Isteme olmadan once bak tuz atma reflum var zaten hastanelik olurum die beni.ikna etmeye calisiodu geldiklerinde sadece tuz koydum kahveye karabiber pulbiberde koymayi dusunuodum insafa geldim tuzu bastim icti valla dibine kadar kipkirmizi oldu ama abimler ablamlar falan alttan alttan guluolardi anneside oglum sen benimkini ic ben onu icerim diodu benim firlama bir yigenim var birakmadi icti ama sonucta zorda olsa
Yapmammiii bayaa doldurdum tuzu hatta fotosuda var elindeki fincana bi bakışı var garibim hepsini icti tabi herkes gülüyor annem icme oğlum falan dedi kiyamadi ama içti hepsini suratinida değiştirmeden dalga gecmesinler diye güzel bi ani çeksinler kahrimizi oh olsun
Ah ah bacım hiç sorma. Beni istedikten bi hafta sonra eşim ve ailesi beni görmeye geldiler ziyarete o zaman yaptım tuzlu kahveyi
1,488,081 soru
24,325,031 cevap
345,462 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın