0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından

Öğleden sonra agridan mahvoldum. 20 lik dişimin agrisi heryerimi sardı. 3 ağrı kesici içtim gecmedi. Az önce kendimi özel dişçiye zor attım. Antibiyotik kullanacam haftaya çekecek. 

20 lik dışı kolay cekermi canım acır mi

9 Cevaplar

0 oy
(1,016 puan) tarafından
Kimse birsey yazmamış. Ağrı yeniden başladı ağrı kesici içiyorum ama yok 
-Reklam-
0 oy
(96 puan) tarafından
Ben çektirdim 20lik dış hemde 2 tane bildigin dış çekimi gibi yani bana öyle geldi bir normalde dişçiden çok korkarım ama korktuğum gibi olmadı canim
(1,016 puan) tarafından
İçimi rahatlattı sağol cnm
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ben çektirdim öyle aman aman bi ağrısı olmadı sonradan
(1,016 puan) tarafından
O an ağrıdı mi kaç dk sürdü
(9,620 puan) tarafından
Canim çekerken zaten uyuşturuyolar o yuzden ağrıyı hissetmiyosun,mesela şuan parmağınla üst damağında bi baskı uygula bi kaç kere tekrar et sadece bu şekilde bi hareketlilik hissediyosun sonrasında uyuşukluk ne zaman geciyo valla hatırlamıyorum yalan söylemiyim neyse geçtikten sonra illa ki ufak ufak agri oluyo çünkü kocaman bi dış cikiyo ve yer açılıyo ister istemez o boşluğun verdiği bi agri var ama öyle can alicak şekilde olmuyo,ben o disi emzirirken çektirdiğim için antibiyotik vermemisti parolla idare ettim senin öyle durumun yoksa antibiyotik yazdirabilirsin o daha çok etkili ağrıya
(1,016 puan) tarafından
Başladım cnm antibiyoti ge 1 hafta içeceğim cumartesi çekecek doktor
(9,620 puan) tarafından
Muhtemelen iltihap vardır o yüzden 1 hafta beklemeni söylemiştir,çektikten sonra da antibiyotik versin ki ağrın olursa onu içersin benim aslında ağrılarım gebeligimin son ayında başladı ama hamileyim diye kadin dogum doktorum cektirmemi istemedi ilac yazdı kullan doğumdan sonra çektir dedi doğumdan sonra da kızım 2 aylıkken yine sağlam bi agri saplandı gecenin bi vakti koştur koştur kliniğe gittik ama Allahtan iltihap yoktu da hemen çekti eve gönderdi yoksa o ağrıyla duramazdım mahvetti beni
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Evet canım kolay. Normal diş gibi aynı on dk sürmüyor. Sonra çok rahatlayacaksin zaten. Geçmiş olsun ağrısı beter bişe valla. Kafa göz birakmiyo 
(1,016 puan) tarafından
Valla öyle şuan tüm kafam dişlerim çene agriyor
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Valla benimki disciler çekmek istemedi sıkıntıluydi zorda olsa çektirdim çekerken adam zorladı ztn baya kanadı ilaç ne kullandım hatırlamıyorm bile. Şimdi ikinci çekilecek onuda cerrahi işlem gerekli randevu alacağım devletler çekmiyor 
(1,016 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm iyi korkmuyorsun
(1,326 puan) tarafından
Sağol canım korksan da olacak korkmasanda. Herşey gibi oda geçip gidecek unutulacak  anlik dk nede olsa benim kafa öyle çalışıyor:))
0 oy
tarafından
Gömülü mü dişin normal mi
(1,016 puan) tarafından
Yarisi kırıldı yarisi dışarıda cnm
tarafından
Disarda normal dış çekim oluyorda gömülüyse biraz uzun sürüyor dikiş atmışlardı.
0 oy
tarafından
Gömülü diş değilse normal diş gibi kolaylıkla çekilir. O ağrıyı çekmektense bir kaç gün ağrı çekersin diş alındığı için geçer gider. Gömülü diş ise ameliyatlı ve dikişli olabilir. Ama o da ağrıyı çekmek yerine ağzının iyileşmesini beklemek daha yeğdir.
(1,016 puan) tarafından
Gömülü değilde yarisi kırıldı yarısı disarda
0 oy
(56 puan) tarafından
Güçlü bir ağrı kesici iç canım apranax gibi ben sadece örnek veriyorum doktoruna danışarak ama güçlü bir ağrı kesici icmedkce duramazsin bu dediğim tarza ilac geçiriyor ağrıyı mışıl mışıl da uyutuyor 
0 oy
(20 puan) tarafından
Çektirmek değil de ameliyat ettirdim ben parçalayarak çıkardı felan ama keşke daha önceden ameliyat ettirseydim o acıyı çektiğine bile değmez çok rahatlıyor insan hiç korkacak bişey yok hissetmiyorsun bile zaten ağrı kesici de verir doktor iki güne geçer o dişin ağrısı ne göz bırakıyor ne kulak bütün kafan şişiyor ağrıyor
(1,016 puan) tarafından
Çok sağol cnm rahatlattın icimi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 149 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 238 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 431 göst.
6 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

413,563 soru

12,449,916 cevap

46,277 kullanıcı

Kategoriler

...