Uyutabildinmi shirina bir duzen oturt sabahtan itibaren bence saatli. Bebek sabahtan beri okadar uyumussa yani hic uyumamissa suan yorgunluktan mahvolmus durumdadir o nedenle uyuyamiyirdur. Beyninyirgun ama kendi dinc. Ben hep saatli uyuttum. Uykunuyaniklilik pencerelerine dikat ederek bazilari duyor ki bebek robotmu saati kurup uyutalim faln ama bebek robot gibi bes dk gec klmayi sevmiyirlar .. İki aylik bebek 1 bucuk saatte bir mutlaka uyumasi lazim . Mesela sabah 8 de uyandi diyelim emdi gaz cikardin alt degistin kuatu uatunu degistin derken zatn anca bi saat geciyor. Bi yarim daatte oyle bakinacak aguvuk bugucuk sinra uyumasi gerek 9 bucukta uyumali. Ne olursa olsun yer yarilsa bile uyumali. Eger uyumassa bir sonraki uykusunu uyuyamaz . 9 bucukta uyusa 11 gibi kalkacakdi 12 bucuk gibi tekrar uyuyacakti. Ama sabahki 9 bucukta olabi uyumassa 12 bucukta olani da uyuma . Bu boyle boyle saatler kaya kaya gece eder . Tas catlsa bile o cck uyuyacak baska yolu yok malesef. Kusbuykusu 10 15dk uyudu dedigin surelerde cck uyumuyo yorgunluktan sizmis yavrum benim. İnan bir gunu duzene sikabilswn devami mukemmel sekilde ardi ardina duzelecek bir gunu degil bir yad iki uykusunu yani birkac saati sabahtan oglene kadar olan kismi bile duzenleyebilsen gerisi gelir gercekten bak . Rabbim kolaylik bol sabir versin sana
405,781 soru
12,160,422 cevap
36,602 kullanıcı