Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşi.benim.gibi elinden hiç bir iş gelmeyen varmi
0
oy
580
göst.
2 Ekim 2023
Aile
kategorisinde
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
soruldu
Bu konuda çok doldum biraz eşimin elinden hiç iş gelmez 2 ay oldu yatak odasının ışığını takicak ışıksız duruyoruz 1 hafta önce ışığı aldı bu sefer takmadı neymiş takmak.icin malzeme.lazimmis aylardır sehpalarimin ayağı kırık takayım demedi söyleyince ben kötü oluyorum cidden çok umursuz benim gibi olan varmı eşi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
26
Cevaplar
+2
oy
2 Ekim 2023
hayal20
(
5,500
puan)
tarafından
cevaplandı
2 ay bide kesin ben çıkıp takmıştım hiç bekleyemem tez canliyim olup bitsin isterim makkaplik birşey olsa bile bazen kendim yapıyorum:))
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende öyle ama yetişemiyorum çok yüksek bide sadece ışık değil o takilicak kablo oluyorya oda dahil içinde
2 Ekim 2023
Casperiye
(
5,723
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynn benim esim de hic beceremez . Ona soyleyip sinir hastasinolana kadar kendim yaparim. İlk evlendik kiradayiz sifon akitio klozet sifinu kaldirip. İcini acip bi pistinu dengelicek icten basili kalmis. Akitio hic durmuo. Yap yap yap diye diye dikimde tuy bitti. En son ugrasti komple bozdu beceremedi. Masrapayla su dokuoz . Ertesi gunu isteyken ben tamir ettim aksam sifona nolmus duzelmis dio. Dedim okuyup uflemedim ya tamir ettim.:))
Gecende kizin dilap kapagi mentesesi yalama olmus bi vida atacak. Mobilya parlak highglas mi ne denio ondan. Sarjli tornavidayla bi vida atamio oraya kayiyor yamiluo kaygan parlakya deki etti beni hic karismiyirum. En son dayanamadim aldim elime vidayi iki tattak yaptim cekicle vidanin izi cikti delik oldu az bise . Bidanin ucunu oraya otutturunca vida kaymaz. Bizt diye atti vidayi ben oyle yaptiktan sonra. Bunu akil edemio. Bukadar beceriksiz okuncada kica gozume koca gibi degilde sunepe saftoruk bi adammis gibi gelio . Ay ban bu salaklami evlendim diyorum icimden. Tum albenisi gidio bende:)
2 Ekim 2023
Beren92
(
157
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahahaha ayyy casperiye öldüm gülmekten ya aynı ben. Ben bazen dayanamayıp dışımdan da söylüyorum elinden kör eşek yem yemez diye onun da zoruna gidiyo garibim uğraşıyo yapacam diye :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
2 Ekim 2023
Merve1112
(
10,592
puan)
tarafından
cevaplandı
Seninknin elinden gelmiyo değil tembe useniyo benimki yapmaya calisiyo beceremiyo ya öyle olsaydı neye dokunsa elinde kaliyo dün akşam çamaşırlar kurumadi isiticiyi kur dedim beceremedi ben yaptım geçen mutfak dolabı düşmüş vidasını sık dedim bi sıkmış kapanmiyo vedtiyerin kapağını sık dedim kırmış çocuğun 2 tane beşiği var yarmiyo ikisinde de biri anne yani biri büyüyen beşik küçüğü şok kaldır büyüğü de şok yatak yapalım kış gelmeden odasına yatirayim gündüzleri olsun yazaodasini ayircam dedim uğraştı uğraştı yapamadı napiyim ölüyüm mu olduruyum mu
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Hahaha çok güldüm afedersin :)))
3 Ekim 2023
Merve1112
(
10,592
puan)
tarafından
yorumlandı
Gül anacim gül aglancak halime bende gülüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Htcmm
(
11,033
puan)
tarafından
cevaplandı
Işığı takacak derken lamba mı takacak? Onun için ne malzemesi gerekebilir ki? Boyun yeterse çık sandalyeye kendin tak kız. Yapamazsan da elektirikçi çağırmasını söyle bari. Benim eşimin elinden nerdeyse her iş gelir ama erteleme huyu var o sıkıntı oluyo...
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Boyum yetmiyor çok yüksek bide sadece ışık değil onun bide başlığı varya oda bozuk
2 Ekim 2023
Htcmm
(
11,033
puan)
tarafından
yorumlandı
Elektrikçi çağırsın yapmayacaksa.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Pek bir malzeme gerekmiyor ki benimde öyle oldu lambam eşim tek pense kullandı
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Of oyalıyor beni işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Yaprak.k
(
13,179
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendi göbeğini kendin kes kuzum elimden geldiğince kendim yaparım kızıma da şimdiden söylüyorum kendi göbeğini kendin kes ele aman deme diye ampul mü takılacak sadece
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır ampul değil boyum yetmiyo ışık çok yüksekde bizim tavanlar yüksek hep mübarek
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Aleeeyyy
(
562
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla maşallah ben o konuda çok şanslıyım eşimin elinden her iş gelir söylediğim an ikiletmez yapar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Selin demirci
(
2,203
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla canım elime bırakmadan ben yapiyorum onu bekleyemem mesela priz yerinden çıktı ve yerine girmiyordu gittim tornavida ucu ile duvarı kıra kıra tekme atan ata yerine taktım bebek odası geldi lambayı takması gerekiyordu arabalı lamba almıştım baktım işten yorgu geliyor bir dedim iki dedim üçüncüde hamile halimle çıltım kendim taktım
Valla kimsenin nazı niyazı ile uğraşamam canım
Elimden her iş gelir şimdiye kadar erkek işi diye adlandırılan şeyleri hep kendim yapmışımdır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
ceylancan
(
1,717
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim adamda hiç bilmez genelde ben yaparım alıştım artık bazen yemek yada çay konusunda biraz sitem ederim oda yapmasını bilmiyorum ama istersen dışardan isterim sana diye ama yok yani bilmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Durunun annesii
(
85
puan)
tarafından
cevaplandı
Esim çok beceriklidir. Bahçe işleri, ev işleri? Ev içi tadilat, eşya montajlamasi kısacası her seyi yapar
ve çok temizdir. Çok memnunum kendisinden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
siyahmezarinsahibi
(
1,268
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşim tam tersini her iş gelir ama her iş:) kurutma makinem bozuldu tamir etti duZlestiricik bozuldu tamir etti yoksa yenis8ni alacaktım. Evde bsy bozulur kırılır anında halleder. Sanırım eşimin en sevdiğim huyu :D
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay maşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Tam tersi bilmedigi anlamadigi iş yok bir odayi tamir alet edevatlari icin ayirdik seninki zormus demek ki yapisi oyle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Maviecem
(
3,316
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaomayi mi bilmiyor yoksa umursamaz mi?
Söyleneceksin canim girip cikip söylenicen. O zman dus diye yaparlar. (Esimin elinden gelir bide çok tez canlidir hemen yapsr)
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Tır şoförü kendisi evde sürekli duran biri değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Humaninannesi
(
1,120
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim esim çokcaliskandir. Yeni evlendigimiz zaman baharatligimin kapagi kırılmıştı. Soyledigim gibi onarmıştı. Is varsa ona göre asla geri planda durmaz hemen yapar bitsin ister. Tez canlıdır bu konularda .
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Maşallah:))))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Benim eşim ertelemez ama çoğu işi kendim yapmaya çalışıyorum tamir vs onu cenesini dinlemektense
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Nur-ellaa
(
448
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimki inan kıştan beri koltuğun ayağı kırılmış yeni ayak alıp taktırmak gerek diyorum yapmayacaksan servisi arayalım gelsin 300 500 neyse alsınlar hepsini saglamlastirip gitsinler diyorum ona da yok diyor artık gelen misafire karşı ben mahcup olmaktan yoruldum o yüzden kendisini mahcup ediyorum herkesin yanında
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Ofof aynı benimki işte bacimm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Umayyyy
(
4,511
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşimde evde bir iş varsa onu halletmeyene kadar asla içi rahat etmez cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Gokefram
(
9,409
puan)
tarafından
cevaplandı
Erkek iside yapabiliyorsam yaparım ztn hiperaktiv bir insanım.ampul takarım perde takarım yatak odamı temizlerken yataşi bazayi kendim kaldirip altını silip süpüruyorum gel kaldır ağırdir desem..işim iş daha aklıma gelmeyen bir sürü şeyi kendim yapıyorum.cunku eşim bir kaplumbağa:) benim ki aşırı yavaş benden bundan bıktım bense çok hizliyim sürekli kavga ediyorum bu yüzden
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Ampul takmakk değil mesele malesef onun bide başlığı var ben takamiyorum bide boyum yetse çok yüksek merdivende yoki
2 Ekim 2023
Gokefram
(
9,409
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız yapmıyorsa ne yapacan benimkide yavaş aşırı ağır hareket eder var ya bazen üstüne atlayıp bogasim geliyo
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayvall bend eoyleyim bide benimki tır soforu sürekli evde bulunmuyo ya çok zor
2 Ekim 2023
Gokefram
(
9,409
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimkide 3 vardiyalı çalışıyor.ya işte ya uyuyo bize az vakit geçiriyor bir yere fln gidelim desek.2 çocuğumla giyinip dış kapıda evden çıkmasını bekliyoruz.
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizimkide anca uyuyo bide hep dışarda gezmek istiyo başka vafsi yok çok gıcık oluyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Rojinn6506
(
2,334
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla bazen hic ona birakmam kendim yaparim bisey yapsa yapamasa bana sorar nasil yapayim diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Glsm444
(
309
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben eşime söyleyip yorulacagima kendim yapıp yorulurum daha iyi benim eşimde aşırı rahat bende tam tersi birşey olacak diyosam o an olacak ama eşime kalsa tamam hallederiz der ama ne zaman Allah bilir o yüzden mecbur kalmadıkça eşime asla şunu yao demem
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız bende yapmya çalışıyorm.ama.olmuyor tavan çok yüksek boyun yetmiyo merdiven yok bide sadece ampul değil komple başlığıyla beraber takılması gerekiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ekim 2023
Gozdegunes
(
5,234
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimkide oyle valla deli eder beni en son bi bağırırım donuna sicar gider adam getirip yaptırır okadar diyorum yani yaptırsana yok illa kötek yicek
2 Ekim 2023
Gamzeli_1
(
441
puan)
tarafından
yorumlandı
Hahahah iyi yapiyrsun bence bende ona hiç mudara etmem ah babam yakın olsa herşeyimi yapar ama uzakta bende annemin eşini çağırdım gelcek yapmaya annemin eşi diyorum çünkü üvey babam oluyo
2 Ekim 2023
Gozdegunes
(
5,234
puan)
tarafından
yorumlandı
Olsun cnm Allah razı olsun yapandan benim babamın elinden gelmez babam gibi koca istedim bu kadar hayal etmemiştim:))))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
14
cevap
530
göst.
Üst kat komşusundan rahatsız olup elinden bısey gelmeyen hanimlaar
2 Kasım 2021
Diğer
kategorisinde
Hlyaa_96
(
569
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
bebek-gebelik-hamilelik-cinsiyet-tahmin-
0
oy
9
cevap
625
göst.
Benim gibi tek olan var mı eşi eve daha gelmeyen
10 Şubat 2020
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
15
cevap
926
göst.
Eşi elinden telefon bırakmayan bi ben miyim???
25 Aralık 2018
Aile
kategorisinde
ttugba
(
96
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3