0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Yumurtlama.doneminde hergun mu iliski olmali gun asiri mu sizce nasil yaptiniz.siz afedersiniz ozel oldu ama 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 günde bir olmalı 
(215 puan) tarafından
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu eşinin değerlerine bağlı olan birsey.
(215 puan) tarafından
Sagolun
0 oy
(245 puan) tarafından
2 veya 3 günde bir yeterli 
(215 puan) tarafından
Sagolun
0 oy
(5,321 puan) tarafından
Hic boyle seylere takilma canim ,ben 1 kerede hamile kaldim. 
(215 puan) tarafından
Insallah 2.cocuk.istiyoruz nasip olur hemen
(123 puan) tarafından
Bende korumayı kasımda 30 nda cikarttirdim şubatta gebe kaldim ve ayda bir kereyle
0 oy
(692 puan) tarafından
İlkim de yumurtlama testiyle hamile kalmıştım öğün ve onu takip eden 3 gün 

İkincide işe tekte oldu 
(433 puan) tarafından
Düzenli adet oluyor muydunuz testi yaparken
(692 puan) tarafından
Evet oluyorum 3 ay denedim testi adetten 17gun sonra yumurtlama gördüm hep bazen segisedebiliyomus herkesinki aynı da olmyomus o günler denemiştim işte 3.de tutmuştu
Test adet düzenini bozmuyo
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Biz her gün olunca bebek olur sandık.Meğer her gün olması sperm kalitesini azaltıyormuş.Araya birkaç gün koyunca hamile kaldım 
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Sadece üç ilişkiyle oldu benim hamilelik bir adet bitiminden sonra bitanesi yumurtlama günü bitanesi de ondan iki gün sonra eşimin işi geceye denk geldi hep bidahada ay sonuna kadar olmadı hiç üç ilişkide tuttu 
(2,936 puan) tarafından
Üç ilişkiden sonra on gün ilişki olmadı işte  canm sonra bikere oldu adet olmadan yapalım diye muhtemelen o leke ondan sonraki akşam geldi ilişkiden hemen sonra değil ama sonraki gün akşam
(241 puan) tarafından
Teşekkür Ederim Canım Sağol
(433 puan) tarafından
Bizimkz12 yumurtlama dönemini nasıl hesaplıyordun.
(2,936 puan) tarafından
Sürekli hesapladir bir uygulama var canm takvim iye onu kullanıyorum o yumurtlama dönemi diyo genel olarakda o gün akıntım çok oluyor kendi vucudumdanda biliyorum
(433 puan) tarafından
Hangi takvim yazar mısın buraya. Adetlerim 35 40 günde bir oluyor . Tam hesaplayamıyorum yumurtlamamı. 10 tane de ovulasyon testi aldım hangi gün başlayacagımı da bilemiyorum . Ben de akıntı aşerme falan da olmuyor ovulasyon öncesi.
0 oy
tarafından
Adetim bitmişti ramazandan sonra yumurtlama tarihinde denk getirdik bir yada iki cide gelecek ay hastalanmadim hamileyim 
(433 puan) tarafından
O tarihi nasıl denk getirdiniz ovulasyon ile mi ve adetleriniz düzenli miydi
tarafından
Canım adetim düzenli değildir pek adetim bitti özür dilerim akıntım beyaza döndü bittikten 3 gün sonra karında ağrı yiyeceğe karşı aserme işte ne olursa biliyorum yumurtma olduğunu işte denk getirdim hemen hamileyim hemde istediğim ayda
(433 puan) tarafından
Nasıl biliyorsun yumurtlama günü :) valla bir ben bedenimi tanımıyorum galiba.
tarafından
Canım anlattimya neyse tekrar anlatayım regl bittikten sonra 3 4. Yada 5 günü yumurtlama dönemi oluyor beyaz akıntı aserme gibi şeyler istekte artış oluyor beyaz sıvı gelir süt kıvamı gibi biliyorsun işte Hah ozaman birliktelik yaşarsanız iki güne bir tutuyor ikisinede istediğim ayda istediğim günde hamile kaldim
(433 puan) tarafından
Teşekkür ederim zahmet verdim ama youtube deki çoğu doktor yumurtlama yı adet tarihi baz alınarak adetten önceki 15 günü hesaplamamızı söylüyor .senin söylediğini bu ay deneyeyim ama kocam gidiyor 1 haftalıgına tüh ya. Tekrar teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım ❤️ hayirlsii olsun inşallah hakkında ben ikisini kış bebeği istedim kısa geldi
(433 puan) tarafından
Benim dr bir kzıım var 2 yaşında . 1 sene olacak 2.yi istiyoruz her ha gi bir saglık sorunumuz yok dr a gittik ayrı ayrı .yumurtlama gününü hesaplayın ya da gün aşırı yapın dedi. Gün aşırı olmuyor bazen misafir falan geliyor annemler kalıyor 15 gün sonra da başka engellrt çıkabiliyor . Tutmuyor işte :)
0 oy
tarafından
Valla ben ne zaman özen göstermeyi bırakıyordum o ay hamile kalıyordum 4 sene sürekli takip ettim en sonunda dedim artık yeter o ay hamile kalmışım ikicidinde de 8 ay falan takip ettim bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım 
0 oy
(44 puan) tarafından
ya bu konuda regl zamanlarını takip etmek yeterli bence, yumurtlama dönemlerinde birlikte olmaya çalışırsanız daha etkili olabilir bence. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 714 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Rabiaalver (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 159 göst.
15 Kasım 2023 Aile kategorisinde Hayatzor (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 131 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Birbebekmeselesi (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
13 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu

405,725 soru

12,158,285 cevap

36,598 kullanıcı

...