0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (2,936 puan) tarafından
Kızlar sabaha kadar yedi kere altını ıslattı ama az uz değil böyle resmen sidikle uyuduk uyandık hiç böyle bişey olmamisti  ne çarşaf kaldı ne kıyafet hicde su icmeden böyle her ciste yatagi yıkamasi beni çok korkuttu dört yaşında daha 

idrar yolu enfeksiyonu vardı bnmkine kaç gündür goturelim götürelim dedim yok dinlemedi smdide sekizde nöbeti var götürelim dedim  ben tek başıma götüremem gotursemde kızımdan kan falan alamıyorlar çocuğu bağlıyorlar sedyeye ama gene kan alamiyolar .. ben bakamamda tutamam da ..

kendiside acil personeli smdi nöbete gidecek sekizde bana saydırdi resmen sabahın köründe zaten ayikamiyolar uyanamiyorlar ayık kafayla kan alamıyorlar normalde de çocuğu delerler falan dedi oraya gittikmide Allah var X2 ilgileniyorlar ama şeker falan çıkar çocukta diye korkuyom cock doktoruna kendim bu halimle goturemem oda smdi idrar aldida tahlil yaptırmaya götürdü hiç böyle bişey yaşayan var mı kızlar çok üzüldüm perişan oldu kendinde değilken kızım uyurken isiyor uyanık bir saatir hiç yapmadı uyurken tutamadi bu gece ne olduysa 

3 Cevaplar

0 oy
(111 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun başıma gelmedi bilgim yok ama ihmal etmeyin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu sık idrar yapar kızımda çok yaşadım geçmiş olsun götürün ilaç verirler 
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Ailenizde altına yapan hiç varmi bazen genetik de olabilir 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 446 göst.
20 Haziran 2020 Aile kategorisinde Aysayslina (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 365 göst.