Senin niye zoruna gitti bu anlamadım banada öyle derler doğum kilosu yok kilo yok bişey yok bana bu çocuk sendenmi diyolar evet diyorum. Başka yerde görsek evli demeyiz diyolar olabilir diyorum. Ama senin gibi kafaya takmıyorum sen abartmissin.
Aynı kaderi paylaşıyoruz ama memnunum ben 26 yasindayim. 4 yaşında kızım var. Kızım hastaydı hastaneye götürdüm orda teyzeler bana kardeşin mi dediler ) Sağlık ocağinda aile hekimine götürdüm kızımı doktor kızım olduğuna inanmadı kaç yaşındasın çok küçüksün dedi )
Peki 32 yasinda olup 2 cocukla ayni muameleyi gormem daha 5 gun once ucakta kadın bana seninmi dedi benim dedim aa dedi abla kac yasindayim dedim bisey demedi 32 yasindayim dedim ee kucucuksun diyo mersii dedim
Banada diyolar ikitane 2 5 yaslarinda cocujlarim var 27 yasindayim bana diyolarki en fazla 20 gosteriyosun yani napiyim seviniyorum ben oglumun yaninda kizimin yaninda ablalari gibi gezcem yani dahane
Bana ve kizimada hep diyolar kardeşin mi.gecen biri dedi kardeşin mi? kızın mı?
Kızımın yüzü düştü anne neden hep böyle diyolar ben üzülüyorum dedi.bende üzülme bebeğim anan taş gibi dedim
Bi daha görme ihtimalin yoksa evet küçük gösteriyorum aslında 30 yaşındayım de
Boşver takma he de geç.
1,497,903 soru
24,469,126 cevap
355,043 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın