Bu pazartesi ikinci evladığımı dünyaya getirdim
3 acıklık vardı gunumun dolmasını bekledik hâla gelmeyince doktorum 40+1 de yatış verdi
Sabah 9:30 da suni verildi 1 saat fln oyle yurudum fln ama sancım artmadı muayne de acılmada ilerlememiş boyle cok uzun surer dedi doktorum suyu deldi ondan sonra sancılar başladı 5cm ulaşınca epidural yaptırmak istiyorum dedim 5 e kadar mecburen sancı cektim Meyrem suresini actım bittikce tekrar tekrar actım gercekten cok iyi geldi tek başımayken sanki odamda sevdiklerim doluymus gibi hissettiriyodu sure bitince yalnıslığa düşüyodum
Plates topunu aldım onüne sandalyeyi ters koydum yastigida sandalyenin sırtıne yerlestirdim topün ustune zıplama sag sol bacak acma fln hepsini yaptım hic yurumedim yuruyerek sanci cekmek daha zor denedim sanci gelince derin nefes aldım burundan al agizdan ver bi elinlede belimi ovmaya calistim son 2cm oldugu icin bide eşim ve oglum kapida bekledikleri icin onunda verdigi gücle dayandim sanci geldikce dahada zorladım hareketleri ki cabucak olsun bitsin bir kontrolde ayniydi sanci ikincide 5 olmustu hemen yapin dedim doktor fln geldi iğneyi yaptığı andan itibaren sancım fln hic bise kalmadı yataga uzandim hemen nts bağladilar yarimsaat fln oldu olmadı muayne etti ebe bebe gelmis sakın ikinma dedi ablasaya cabuk sandalyeyi getirin dedi tabi belden assagisi uyusuk yuruyemiyom kalkamiyom sandalyeyle dogumhaneye gectim 3-4 ikinmada dogdu kesisiz yırtılma fln olmadi cok sukur darısı tüm hamilelere insAllah rabbim yar ve yardimciniz olsun saglikla alin bebelerinizi kucaginiza