Malesef bağırsak miktobiyotasi antibiyotikten mahvoluyor ve bağışıklık diye bişey kalmıyor daha öncesinde bağışıklıklari güçlü hale getirebilirsek bu kadar çok ihtiyacımız kalmaz diye düşünüyorum ve duydum ama gel gör ki bizim çocuklarımız sağolsunlar hepsi nazlı hepsi iştahsız sağlıklı dengeli beslenme bir yana bir öğün yemek yedirmek bir bile nimet bana ha bu arada sarımsak kürü tavsiye ederim şiddetle tavsiye ederim çok fazla faydasını gördüm maşallah haftada bir hasta olmadıkları zaman haftada bir hasta oldukları zaman da �lk birkaç gün günde 2 defa iyileşene kadar da her gün bir defa taze taze yapılması gerekiyor ve çok basit ve faydası basitliğinden daha mucize
Bir diş sarımsağı ince ince doğra üzerine bir tatlı kaşığı bal 7-8 Damla da limon suyu sık bunu her seferinde taze taze yapıp ver ve Allah'ın izniyle şifayı gör sonra da bana dua et eğer Instagram kullanıyorsan hastalanmayan çocuklar sayfası var ona mutlaka bakmanı tavsiye ederim antibiyotik konusunda çocukların beslenme konusunda çok fazla değerli bilgiye sahip olabilirsin çok geçmiş olsun canım