0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Yan etkiler kaç gün sürdü nelerdi lütfen yazar mısınız varsa 

8 Cevaplar

0 oy
(1,598 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kaynanam görmüştü bizzat ben baktım ona çok iyi biliyorum bir iki gün sonra başlıyor etkisi üç dört gün devam ediyor iştahsızlık bulantı bazen kusma kişiden kişiye bağışıklığa göre değişiyor herşeyden mideleri bulanıyor atıyorum ben ona baktığım için kaynanam eve gelene yatağını odasını evi tertemiz yapar çamaşır suyu deterjanlarla resmen yikardim ütülerdim ama o eve gelince deterjan kokusundan resmen hasta olurdu öyle bir bulantı size tavsiyem ya çok az yada deterjansız yıkayın temizlik yapın bide beslenmesi çok önemli çok iyi beslenirse bağışıklığı sağlam olur daha az etkilenir siz mutlaka biliyorsunuz ama bol bol su sıvı alması şart kemoterapi yi öyle atacak ne kadar da çabuk atarsa o kadar çabuk iyi olur çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun 
(56 puan) tarafından
Dört bes gün sonra bu yan etkiler azalır mı? Yorumunuz icin Allah razı olsun
(1,598 puan) tarafından
En geç dört beş güne azalır ama dediğim gibi beslenmesi hijyen çok önemli kalabalık girmesin yanına giden de öyle mic mic sokulmasın tabi yalnız bırakmayın ama dikkatli de olun enfeksiyona yol vermeyin hiç bir şekilde ve bağışıklığı güçlü olursa bünyesi güçlü olursa daha kolay atlatacak canım sabırlı olun Allah büyük Allah sizi de sevindirsin
-Reklam-
0 oy
(12,707 puan) tarafından
3 gün falan sürüyor babam görmüştü 
(56 puan) tarafından
Ateş kusma ishal oldu mu olduysa ne zaman geçti bilgi verir misiniz
(12,707 puan) tarafından
Kusma oluyordu sadece zaten yataktan çıkamıyordu çok kötü oluyordu dediğim gibi 3 güne falan toparlıyor Du
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Bilmiyorum canım. Geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Herkeste süreç aynı olmayabilir var ama ben detay vermek istemiyorum o yüzden o kişide olanlar sizde olmayabikir vok gevmis olsun Allah şifa versin
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Canım annemde saç dökülmesi oldu yan etkisi de 3 gün sürüyordu geçmiş olsun çok ama herkeste aynı etkiyi vermiyor
(56 puan) tarafından
Ateş kusma ishal oldu mu olduysa ne zaman geçti
(3,398 puan) tarafından
Ateş oluyirdu ama kusma ve ishal olmadı bunu doktora söylemelisiniz canım
0 oy
tarafından
Kusma biraz da saç dökülmesi vardı. İshal de vardı sanırım 
0 oy
tarafından
Arkadasimin babasi goruyo cok gucsuz yuruyemiyo flan zor surec
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Damrdan mi oral mi canım ikisinin etkileri farklı .ben oral ilaç olarak aldım.aldiktqn yarım saat sonra halsizlik iştahsızlık sürekli olan kusturmayan bir bulantı oluyor.ben ilaç olarak aldığım için bende bu etkiler aldıktan 4 saat sonra azaliyordu.ama tedavi devam ettiği için zaten hep yorgun oluyorsun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 429 göst.
7 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+10 oy
28 cevap 496 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 351 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simaygule (55 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 286 göst.
9 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,415 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,338 cevap

36,629 kullanıcı

...