Yani canım biz de demir değiliz yani biz de insanız yani hepimiz bağırıyoruz vurmamak için anca bağırıyoruz yani ne yapalım ama Allah yardımcın olsun inşallah düzelir bak benim 3 tane bebeğim var ve çok zor çok yaramazlar üçü de erkek birbirlerini dövüyorlar sanki böyle vahşi gibiler ve bir de hamileyim ben dördüncüye de ve hamilelik stresi ev stresi çocuk stresi bakım stresi yani gerçekten çok zor oluyor yine kendimi zor tutuyorum sadece bağırıyorum kızıyorum çünkü benimkiler laftan anlamıyor en büyük olan 4 yaşında ortancası 2,5 en küçüğü de bir buçuk ve çok zorlar gerçekten çok zorlar birbirlerini çok kıskanıyorlar büyüğünü daha tuvalet eğitimini zorlanıyorum ortancısına tuvalet eğitime verdim diye büyük de küçüğünü kıskanıyor o da sanki hiç tuvaleti öğrenmemiş gibi o beni de götür diyor hani koş koş koştur getir koştur getir çok zor oluyor ama ne yapacaksın bazen de çok işe bakmayacaksın yani ben çocuklarımı zamanımı ayırırım çocuklarıma çocuklarla ilgileneyim evi b** götürsün ne yapalım yani önemli olan çocuklarımız ış olur her şey hallolur yani ne yapacaksın ama ben yine de yani evim tertemiz yine tertemiz tutarım ne yapayım önce onlarla ilgileniyorum benden iyi heveslerini alıyorlar bahçeye çıkarıyorum iyi oluyorlar sonra işimi yapıyorum yapacak bir şey yok