Kızlar sonunda doğum yaptım elhamdülillah. 10.10 tarihinde prenses kızım spinal anestezi ile dünyaya geldi . İlk kızım özel olduğu için yoğun bakıma girdi kucağıma alamadım ,emziremedim,üstünü başını değiştirmedim,altını değiştiremiyorum. Bu kızımın altını ben değiştirdim üstüne falan.
İlk bebeğim gibi geliyordu taki 1 gün sürdü bu sevincim. Doğuma girerken damar yolu açıldı serum aldım tabi . Sonra yatağa gelince narkozun etkisi geçince elimin ağrıdığını hissettim ama normal herhalde diyordum ertesi gün ağrı ve şişlik arttı. Hemşireyi çağırdım o kelebeği çıkardı elimden. Rahatlarım artık dedikçe şişlik arttı morarma kızarma arttı .kızımı kucağıma alamaz hale geldim . İlaçlar buz kompres kremler bişey fayda etmiyordu. Dün ameliyat olmak zorunda kaldım ve damar yolu açtıkları yer enfeksiyon kapmış ,yoğun iltihab birikmiş. Ameliyatla o iltihabı temizlediler . Bir kısmını da açık bıraktılar, iltihab akmaya devam etsin diye. Erken eve giderim 2 kızımla ilgilenirim diye sevinirken ikisinden de ayrı kaldım . Yeni doğan kızım yanımda bir arkadaşım yanımda kalıyor kucağıma veriyor altını değiştiriyor ama oda birazdan gidecek . Burda ailemiz kimse de yok biliyorsunuz . Eşim evde kızıma bakmaya çalışıyor ama içim içimi yiyor . Elim ameliyatlı komple sarılı malesef. Cumartesiye kadar burdayım ne zaman çıkacağım belli değil .Dualarınızın eksik etmeyin lütfen biran önce kızıma kavuşayım artık ♡♡