0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (1,691 puan) tarafından
Allah nasip ederse 2. Çocuk olursa, özelde doğum yapacağım. Sorum şu kızlar. Eşim zaten yanımda kalacak o gece. Diğer çocuğumda eşimle beraber o gece hastanede kalsa çok perişan olur mu? Böyle bir durum yaşayanınız var mı? İlk doğumumda kaynanam 12 gün kaldı burnımdan getirdi herşeyi. Asla istemiyorum onu. Kendi ailemde hiç bie işe yaramaz. Aksine gelseler birde onlarla uğraşcam. Yani 1 gece gelin kızıma bakın ben doğumdayken dahi istemiyorum kimseye...

8 Cevaplar

0 oy
(932 puan) tarafından
Ayni benim durumundasın..ben de kimseyi istemiyorum eşimden başka.. 2 yaşındaki kızım hastanede bizi perişan eder mi diye de kara kara düşünüyorum ama bırakacak yerim yok..
(1,691 puan) tarafından
Annemler mesela şimdi bende. Allah uzun ömür versin.  Bana bir fayda sağlayamaz. Geldiklerinden beri sürekli yemek temizlik yapıyorum. Sırf 1 gün ben doğumdayken kızıma evde baksın diye de çağıramam. Bana evde Gerçekten işe yarayacak adam lazım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnde aynı durumdayım canim doğum yapınca kimsem yoktu ilk doğumda şimdi yine hamileyim oğlum 2 buçuk yaşında olacak o zaman ....... devlet de doğum yapıcam ama eşim bakar herşeyini de yapar da oğlum bn olmadan uyumuyor bana sarılıp yatar nasıl olcak bilmiyorum gündüz yine iyi eltime  gönderirim belki oyalar  gerçi akşam sıkıntı oluyor ... eltim çocuğu yok nasıl bakacak kız anlamaz pek bakalım artık nasip 
(1,691 puan) tarafından
Valla cnm ilk doğumda ben dersimi aldım. İkincide aynısını yaşamak istemiyorum. Bak daha hamilede değilim ama ilk düşündüğüm bu. Kimseyi çekemem. Kaynanam geldi 2 kap yemek yaptı evin içine de etti. 10 gün sonrada kaçtı. Kızım kolikti. Sırf 2 kap yemek için de asla istemiyorum onu
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Valla arkadaşım öyle yaptı özel odada karı koca 3 çocuk kaldılar resmen .. benim kızım 2 buçuk yaşındaydi halası baktı benim yanımda annem kaldı hastanede.. 10 gün sonra 2 çocukla tek başıma kaldım çok korktum bakamam vs diye .. Allah yardım ediyor çok şükür 
(1,691 puan) tarafından
2. Çocuğa bakarım sıkıntı yok. Tecrübeliyiz artık. İlk hafta eşimde evde olur zaten. İlk gece çocuğumda artık refakatçı yatağında yatar. Yapacak bişey yok. Eminimki kafam daha rahat olur
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ben geçen sene eşim kızım vardı yanımda ama kızım 12 yaşındaydı. Ben taburcu olduğum gün eve gelip kahvaltı bile hazırladım. Ben rahat geçirdim çok şükür 
0 oy
(18,851 puan) tarafından
Refakatçi yatağında yatar.kizin da. Eşin biraz sansalyede falan uyur artık. Hatta iyi olursan kızın yanında bile yatabilir . Bence bişey olmâz Allah'ın izniyle . Zaten hemşireler çok ilgileniyolar
(1,691 puan) tarafından
En güzeli. Kimseyi çekemem. En güzeli eşim ben ve çocuklarım. Evde ekmek peynir yerim o şekilde de 40 günü geçiririm. Önemli olan paikolojim.
(18,851 puan) tarafından
Sen nasıl iyi hissedeceksen kendini öyle yap tabi ki
0 oy
(560 puan) tarafından
Hiçbir sıkıntı olmaz bende öyle yaptimm
(1,691 puan) tarafından
Sonraki sürecinz nasıldı. Dikişlerinizle rahat bğr şekilde 40 gününüzü geçirebildiniz mi? Ben a dan z ye yalnız kalıcam. Çocuğun banyosu herşeyini kendim halledicem inşallah. Kimse bana gelip yük olmasın istiyorum. Böyle evin içinde istediğim şekilde dolaşmak bebeğimi rahat rahat emzirmek.istiyorum
(560 puan) tarafından
Her işimi kendim hallettim tabiki ağrı felan oluyordu amaa ikisinede yetebildim
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Refakatçi yatağı veriyolar ya. Orda yatar bir günden sıkıntı olmaz bence. Senin kafan rahat eder en azından.
(1,691 puan) tarafından
Hemde gözümün önüde olur. Gözüm arkada da kalmaz
(9,109 puan) tarafından
Aynen canım. Benim annem baktı büyük oğluma. Eşim de yanımda kaldı. Ama çok zor oldu valla ayrı kalmak. Annem olmasa ben de yanımda kalsin derdim
0 oy
(3,241 puan) tarafından
Kaç yaşında diğer çocuğun 2 yaş ise fazla zor olmaz hele ki 2 yaştan büyük ise hiç zor olmaz 

İnşallah

Alsın eşin kucağına uyutsun
(1,691 puan) tarafından
Hemen hamile kalırsam 4 yaşını geçmiş olur cnm. Rahatladım valla

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 419 göst.
11 Ağustos 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 200 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
23 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 299 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu

405,555 soru

12,151,117 cevap

36,568 kullanıcı

...