0 oy
740 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bekarken çok bakardım gelinlik modellerine ama bir kere bile giymek nasip olmadı eşimle ALLAH a şükür mutluyum ama onun yanında gelinlikle durmak isterdim bi tek o hatıra kalıyo zaten. Bizim köyde bi kaç gün önce biri daha kız kaçırdı evlendiler kıza hemen gelinlik giydirdiler fotoğraf çektirdiler ne düşünceli insanlar var ama bizimkiler bana giydirmediler 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke sanada o imkanı sunsalardi.insanin bir şeyler içinde kalması çok kötü :( 
tarafından
Aklıma getirmemeye çalıştım hep takmamış gibi yaptım ama bunların resimlerini görünce çok kötü oldum
tarafından
Benim bir arkadaş da giymemisti. Ve hiç bir düğüne gitmez kimin olursa olsun...imkanın varsa maddi olarak giyip bı doğal çekim yapabilirsin en azından
tarafından
İmkan var canım ama kaynanalarda düşünce yok düşünce imkandan daha önemli sanırım
tarafından
Haklısın :( senin ne hissettiğini anlamazlar onlar ... Üzülme en azından hayatından memnunsun.cok gösterişli şahane düğünler yapıp da huzuru olmayan insanlar var öyle düşün canım
tarafından
Acaba kaçmak kaderimizde mi var yoksa bizim elimizde olan bişey mi bazen kendime o kadar çok kızıyorumki
tarafından
Bence o da bir kader.anlik bir karar yada şartlar onu gerektiriyor.hayat insana her zaman istediğini vermiyor ki
tarafından
RABBİM daha kötüsünden korusun canım
tarafından
Aminnnn üzme kendini ...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belki bir gün giyersin esinle güzel bir resim çekinirsin olmaz mı 
tarafından
Olur canım eşimede o kızla çocuğun resimlerini gösterecem zaten ben dayanamam hemen ağlarım dayanamaz bana belki bizde çekeriz :)
tarafından
Inşallah çekinirsin haa
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(877 puan) tarafından
Kaçırıldı derkenn sen kaçtınmı kaçırıldınmı canım 
tarafından
Yani kaç gün önce burdan başka birr genç sevdiği kızla kaçarak evlendi anlamında yazdım bende sevdiğimle kaçtım
(877 puan) tarafından
Keşke yapsaymışlar ama keşkelerle ömür geçmez ne gelinlikler giyenler var yuvalarında huzur yok boşver huzurlu mutlu olda gerisi boş
tarafından
Gelinlik giyen mutlu olmayan bir sürü insan var canım biliyorum ama bi resmimiz tek olsaydı bile yeterdi
(877 puan) tarafından
Maddi durumun varsa dış çekim yaparsn canım
0 oy
tarafından
Kacarkmi evlendin canım tam anlamdim k.b 
tarafından
İmkanımız var ama eşim kaynanamın düşünmeleri lazım aslında ben en çok resme değilde böyle birşeyi düşünmediklerine çok üzülüyorum bak millet hemen gelinine gelinlik giydirdi diyorum içimden
tarafından
Boşver canım imkanın varmış al istediğin gelinligi istediğin gibi tadını çıkart bebisin varsa bebisde giydir keyfini cikart :)
tarafından
Oğlumada bi damatlık giydiririm ay ne değişik olur bebekli gelin damat :))
tarafından
Valla çok da güzel olur canım içinde de kalmaz hem bebisde hatıra olur gönlüne göre olsun inşallah :))
tarafından
Amin canım çok sağol :)
0 oy
(320 puan) tarafından

Kıyamam ki ben sana sende şimdi ğiy kız 60 yaşındaki kariler ğiyiyor sana nolmuş yap makyajını çatla düşmanlarını:D<3

tarafından
Bana bişey diyemezler deselerde ağızlarının payını veririmde :)) eşim yatak odasına gelsin ona diyim bi eğer resim çekersekte burda paylaşırım :))
(320 puan) tarafından
Valla paylaş ğörelim seni Bi şimdi dh ğüzel pozlar çıktı boşver iyiki eskiden çektirmemişsin:D
tarafından
Daha güzel gelinlikler daha güzel saç modelleri :))inşallah paylaşmak nasip olur canım moral verdin çok sağol :)
(320 puan) tarafından
Aynen canım ikna et eşini yapın bir ömür boyu mutluluklar♥️
tarafından
Sağol canım sanada mutluluklar :)
0 oy
(622 puan) tarafından

Canm bnde giyemedim hep ukte icimde bebek dogsun esim gelinlik giy dış cekim yapariz dedi:(

(622 puan) tarafından
Rütbeli asker canm
(622 puan) tarafından
Seninki ne iş yapar
tarafından
Anladım canım asker ve kız kaçırdı hee :)))
tarafından
Benimki genç çiftçi :) tarlalarımız var pirinç buğday arpa falan ekip biçiyolar
(622 puan) tarafından
Aynn kuzum deli cesareti iste :DDD
0 oy
(1,164 puan) tarafından

Bende giyemedim hep, içimde kaldı kalıcakta eminim ama bu, saatten sonra giysem kaç yazar :(

(320 puan) tarafından
Ya canım siz hala düzelmediniz mi Bi postunu okumuştum senin
tarafından
Niye canım ya anlaşamıyomusunuz
(1,164 puan) tarafından
Hemde hiç kuzum
(320 puan) tarafından
Ne biliyim rabbim her sıkıntıda olana derman eli uzatsın kuzum sıkma canını:(
tarafından
Peki ailenle aranız varmı gidip geliyomusun

İlgili sorular

0 oy