Kızlar ogrermen arkadaşlardan biri bizi evine davet etti. Ama bu bizim kendi grubumuzdan biri değil. Kendi grubumuzla onun evine gittik. Eşim çalışıyor normalde çok görüşürüz kendi grubumuzla. Birbirimize çok nazimizda geçer yani. Neyse yedik içtik kalkacaz. Bnde ilk kez çocuklarla geldim. Kendi grubumdan bı arkadaşa dedim ki yaa evin buraya çok mu yakın beni de bırakabilir misin ? Eşimin toplantısı varmis. O da dedi aa bn bırakamam valla evim çok yakın buraya. O öyle deyince bnde utandım diğerlerine soramadım. Ama samimiyiz öyle deyince biraz bozuldum. Napacagimi bilemedim. Eşimi aradım acamadi toplantıda olduğu için. Bende mesaj attım çok acil burda kaldım birini yolla ya da gel al beni diye. O da arkadaşına mesaj atmış. Bana yazdı ki arkadaşım geliyor adresi yaz diye. Onu yszdim çocukları giydirdim bı baktım bnm grup çıkmış evden. En son ben kalmışım. Ev sahibi çok samimi olmama rağmen eşin gelmiyorsa ben bırakayım seni dedi ki kaldığım yerde en uzak ev 15 dakika. Çok yakın heryer birbirine. Yok geliyor dedim indim arkadaşı aldı eşimin. Eve geldim ama çok bozuldum. İki çocukla tek başıma hiç yardım dahi etmediler. Hiç birinin çocuğu yoktu yanında.tabj beni bırakmak zorunda değiller ama hepsi arabalarıyla gelmiş. Bnm araba esimdeydi. Ne bilim o arkadaşım naptigimi bile sormadı. Diğerleri de napacaksin filan demediler. Normalde aşağı inerken en azından yardım ederlerdi çocukları indirme filan. Bozuldum bn sizce haksız mıyım ?