Büyük kızımın doğum günü için okadar hazırlık yaptık magnet afiş herşeyi istediği gibi hazırladım herkesi davet ettik elsa kostümü aldık çok heves etti 11 yaşına çok önem verdi büyüdüm büyüdüm diye mutlu oluyor du 5 Şubat akşamı uyuduk sabah kahvaltıya misafirler gelecekti akşamı da doğum günü yapacaktık uyuduk malûm sabahi 6 Şubat depremi oldu. Çok şükür bizde çok fazla bir zarar olmadı şehir imizde. İki ay sonra kızım anne kutlayalım mi dedi hayır kızım seneye yine yaparız dedim. Okadar çocuk öldü okadar insan öldü hiç içimizden gelmedi yapmak. Kızımda tamm dedi çok duygusal merhametli doğum günü geçtiği halde sen doğdun sen doğduğun zaman şeker dağıtmış tık şimdi yine şeker dağıtalim deyip gönlünü almıştım. Pazartesi günü de küçük kızımın doğum günü onun için de hazırlık yaptık doğum günü süsleri felan aldık bu sefer savaş daha doğrusu katliyam çıkti. Biter durur dedikçe dahada şiddetleniyor. Yine yapmayalım diyorum. Eşimde sadece ayle içi yapalım bir kek alırız yine süsle evi içlerinde kalmasın hevesleri diyor. Ya O ölen çocukların içlerinde kalıp giden hevesleri hayalleri. Bunu düşündükçe çok üzülüyorum. Çocuklarımı da üzmek istemiyorum siz olsanız kutlarmisiniz